A terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

I går kveld endte jeg og vertsmor opp på kino sammen med Mandi og guttene, for å se Alexander and the horrible, terrible, no good, very bad day! Den var veldig komisk, men en skikkelig typisk film som gjør meg frustrert fordi ingenting går den veien jeg ønsker. Anbefaler den allikevel til alle som er glade i familiefilmer!

Akkurat nå sitter jeg på sofaen med en kopp kakao og leser blogger. Senere i dag skal vi i kirken på en slags konsert, så det blir sikkert greit.

I dag er det faktisk overskyet, hva skjeer liksom (det har vært skyfritt med unntak av to uværsdager siden jeg kom hit...), men da er det ihvertfall ekstra godt å unne seg å slappe av inne! I dag var jo også første dag på veldig lenge hvor jeg kunne sove utpå, men det gikk ikke helt etter planen ettersom jeg våknet så og si uthvilt klokka 7. Så sånn kan det gå!

Ha en fin lørdag alle sammen :-)

Flere som har sett filmen?

-Silje

Fra Suits til Carrie

Godmorgen!

Tenkte bare jeg skulle stikke innom og skrive et lite innlegg om tvserier, ettersom jeg, som så utrolig mange andre, har fått helt hekta på å streame akkurat det. Selv har jeg ikke sjangs til å følge med serier når de faktisk går på TV, så online funker kjempebra for min del. Ihvertfall så har jeg sett utrolig mange ulike serier, bla. obligatoriske One Tree Hill, og nå i det siste har det gått i Pretty Little Liars og Suits. Så siste episode av Suits sesong 3 for litt over en uke siden, og PLL ser jeg når det kommer ut, ettersom alle episodene av sesong 4 ikke har blitt vist i USA enda. 

Suits blir nok ofte sett på som en gutteserie, men herlighet som jeg elsker det! Det handler om advokater, konflikter, litt weed og kjærlighet, som er mixet til en herlig blanding alle burde få med seg. Min kjærlighet til Harvey Specter er også stor, samtidig som jeg er helt fasinert av Donna og vil av en eller annen grunn være som henne. Kanskje blandet med litt Rachel. Og om dere vil finne ut hva i all verden det er jeg snakker om, anbefaler jeg å se serien! Jeg ser den på cokeandpopcorn.ch, hahaha, som alltid har nyeste episode liggende ute, du slipper å lage deg bruker eller noe sånt, og alle videoene har veldig bra kvalitet. 

PLL er også en rå serie, med mye dramatikk, enkelte episoder er faktisk så skumle at jeg ikke tørr å se ut ruta på rommet mitt og slikt, og der er det også mye eyecandy (Jason DiLaurentis er min fav) og mysterier. Noe som jeg elsker. Selv skulle jeg nesten ønske at sesong 3 ble siste sesong, rett og slett fordi jeg føler serien blir litt ødelagt av at de drar den så ut, men jeg synes den kommer seg igjen! Halloweenepisoden på toget er i allefall min favoritt, og den tror jeg var i sesong 2 eller 3. Ble nesten litt starstrucked da Adam Lambert dukket opp også, av alle ting, så det var helt fantastisk, og det var vel og merke også en av de skumleste episodene. Tilogmed introen skremte meg liksom. 

Og tilbake til overskriften, så måtte jeg jo nesten finne meg en ny serie. Har planer om å se The Walking Dead, The Vampire Diaries, hele Gossip Girl sammenhengende, Weeds, Dexter +++, men alle de har så mange sesonger, så ville starte med noe ganske nytt med færre sesonger, før jeg setter igang med de. Så da endte det opp med at jeg i gårkveld så jeg min første episode av The Carrie Diaries, og til tross for at jeg vanligvis ikke fenges så lett av de typiske jenteseriene, så er jeg nå helt trollbundet! Jeg tok meg selv i å le, gråte, smile, fundere og notere meg uttrykk underveis i de 42 minuttene piloten varte, og ble sittende til langt på natt med episode to og tre. Serien er jo faktisk helt fantastisk, utrolig nok skikkelig meg og jeg er selvfølgelig allerede forelsket i Sebastian.


Anbefaler den på det varmeste! 

Har du sett noen av disse? Eller har du noen serier å anbefale?

-Silje

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits