1 Oak

Da jeg var i LA ble vi med Ingvild og hennes to samboere, Helena og Marinthe, ut på West Hollywood's store kjendisklubb 1Oak! Og for en fantastiiisk kveld det ble. Ikke nok med gratis inngang, gratis drikke og fantastiske lokaler med enda bedre musikk, men i tillegg hadde vi også ett av de beste bordene, som tilfeldigvis også var nabobordet til Conor McGregor.

Lashelitious

Photoshooots all day n all nite

Det var overraskende herlig å se Ingvild igjen etter et halvår, og jeg gleder meg SÅNNNN på å få henne tilbake i trøndelag igjen til sommeren.

Dette ble jo helt klart the peak of LA turen, men jeg hadde en generelt kjempefin og rolig tur ellers også. Det ble vel og merke ikke noe av Six Flags, da LA hadde sin verste storm på 6år dagen før, men det gjorde i grunn ingenting. Jeg fikk bare masse qualitytime med jentene isteden, så det var absolutt verdt det.

Jeg har en del småsnutter fra 1Oak og Vegas også, så jeg får se om jeg får laget noen film av det iløpet av året, haha. Flere bilder fra turen min kommer uansett senere da! Men akkurat nå ligger fokuset til denne frøkna på å pugge til båtførerprøven som jeg skal ta neste uke, og som kjent er jeg ikke akkurat god til å fokusere på mye av gangen om dagen.

Men jeg skal prøve så godt jeg kan å bli flinkere altså! Jeg skal kjøpe meg ny mac så snart jeg bestemmer meg for modell, og da skal dere se motivasjonen skyter i været igjen. Akkurat nå er min gamle så treig at jeg bruker min gamle skolepc, og så mye som jeg misliker den så sier det alt.

Anyways, see your butts later!

-Silje

Leaving for LA!

Hei fra Las Vegas!

Her har det gått i ett sett i to uker, og jeg storkoser meg tilbake på kjente trakter. Jeg har selvfølgelig gjort utrolig mye her, så det blir nok litt updates på det, men sannsynligvis ikke før jeg kommer hjem til Norge gjen. Jeg har faktisk ikke åpnet macen siden jeg kom hit heller, noe jeg egentlig forventet, så angrer på at jeg tok med den ekstra vekten hit. Menmen!

Uansett, som overskriften tilsier er neste stopp California, og jeg kjører dit med Jade i morgen tidlig. Jeg er utrolig spent på å kjøre dit på egenhånd, men tror nok det skal gå helt fint ettersom jeg håndterer trafikken her i Vegas ellers.

Bagen er pakket, og programmet er stort sett satt, så jeg er suuuper exited! Det kan komme ei oppdatering eller to derfra, so stay tuned! Slenger med noen bilder fra dagens brunch med Abe (Avery). Vi tok turen ned til Green Valley i Henderson for frokostrestauranten "Kitchen Table" på anbefaling, og i et helt fantastisk vårvær var det prima å sitte utendørs i solsteiken. Vi måtte forsåvidt dra da jeg innså at jeg begynte å få t-skjorteskille, hehe.

Have a good one, people!

-Silje

Packed 'n Ready

Da var det bare litt over 8 timer igjen til toget går, og reisen er igang. Snakkes i Vegas!

Et stressa hode

God morgen! Fra Norges mest dedikerte blogger, hehe. 

Som dere kanskje forstår er ikke tiltakslysten min helt på topp om dagen, men bare det at jeg har klart å starte opp bloggen såvidt igjen er nesten en milepæl for meg om dagen, så da får det nok bare være. 

Processed with VSCO with acg preset
Har mistet litt for mye brunfarge allerede, til min store fortvilelse. 

I skrivende stund jobber jeg med å få lastet over litt bilder fra Gran Canaria på mac'en, så de skal komme fortløpende gjennom uka. Jeg hadde jo egentlig tenkt å blogge mye der nede, men det første hotellet vi bodde på hadde tidenes dårligste internett, og det ble ikke en prioritet da vi endelig kom på Anfi, ettersom været da ble betraktelig bedre, og det var mer å finne på dag som kveld. Uansett så har jeg egentlig så mange ventende innlegg, så for meg handler det mer om å "tåle" å ta meg tid til noe igjen. Dere ville blitt overrasket over alt som gjør meg nærmest panisk stressa. Uansett ville det vært lettere dersom jeg faktisk var på mac'en hver dag, slik som da jeg enda gikk skole og faktisk leste gjennom bloglovin' hver eneste ettermiddag. Men macen min har med årene blitt i overkant treig, og jeg har generelt ikke ekstremt mye fritid, og følger heller ikke med på noen serier om dagen (wow??), så da går det selvfølgelig utover den lille sida her. Jeg klager forresten ikke, for jeg har hatt mac'en min siden jula i 9., og utenom at den er treig fungerer den som bare dét. Til tross for noen bulker på undersiden, hahaha. Til og med mamma er faktisk såpass positivt overrasket over levetiden den har hatt, at hun synes det er verdt det å kjøpe Mac over pc. Noe jeg kommer til å investere i når jeg setter i gang med studier. Enn så lenge skal jeg klare meg med denne gamle, trofaste. 


 

I dag er det altså en rolig morgen for min del, da jeg ikke starter på jobb før 15. Planen var egentlig å stå opp før vaskedama kom i 8-tiden, og ta bussen ned til 3T, men kroppen hadde tydeligvis litt søvn å ta igjen ettersom jeg våknet av at vaskeren braste inn på rommet mitt og kom med en tirade av unnskyldninger. Hun ble definitivt mer skremt enn meg, som bare trodde jeg hadde forsovet meg til jobb eller noe, så det gikk jo veldig fint. Kollektivtilbudet i denne byen er derimot ikke av de beste, så den treninga utgikk visst for min del i dag - bummer. Men da får jeg selvfølgelig mye tid til alt mulig annet, så skal prøve å få gjort unna enda mer på to-do-lista mi før 1. Desember. 

Processed with VSCO with acg preset
Ah, jeg lengter allerede tilbake! (Synes forresten det er hilarious hvor lang selve foten min ser ut pga. bevegelsen i vannet)

Forresten, apropos blogging og alt det der - jeg har jo begynt rundvask av rommet mitt til jul, noe som tar en liten evighet ettersom jeg leser alt jeg finner i eskene mine, og bruker litt for lang tid på å avgjøre hva jeg skal kaste og ikke. Uansett finner jeg jo hvert år igjen gamle tentamener og slikt fra ungdomsskolen, og jeg blir helt SJOKKERT over hvor sinnsykt mye bedre språk og formuleringer jeg hadde, selv bare i 8. Det er rett og slett skikkelig trist hvor mye skriftspråket og kreativiteten min har tapt seg, og jeg vil tro det skyldes alt for lite skjønnlitteratur og artikler i den videregående skolen (nå hjelper selvfølgelig ikke et utvekslingsår på heller, men samtidig skrev jeg jo en norsk blogg nesten daglig). Antar forøvrig at jeg bør spare akkurat den diskusjonen med meg selv til senere også, fordi kjenner jeg meg selv rett har jeg mer å si om den saken. 

Uansett, nå tenker jeg å forberede noen fremtidige innlegg, samt. fikse meg en god frokost nå som jeg har tid. Deretter skal jeg forsøke å faktisk få gjort noe produktivt, fremfor å sette meg ned å scrolle gjennom alt av forbanna sosiale media på mobilen, eller rett og slett bare legge meg til å sove. Cursed generation det her altså, kunne egentlig ha tenkt meg å slette alt, samtidig som jeg liksom elsker inspirasjonen jeg får av bla. instagram. But you gotta pick your battles. 

See you soon!

-Silje

Ready for take-off

Hei dere! 

Nå begynner reisefeberen å komme for alvor, da det bare er et døgn til vi setter snuten mot Gran Canaria! Værmeldingene så langt er ekstremt blandede dessverre, med enorme mengder nedbør på onsdag, men vi krysser fingrene for at det ikke blir noe av dette. For jeg er veldig gira på avslapning og soling under klar himmel. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Skal nok se at det kommer en liten oppdatering eller to før vi når målet også, ettersom det er snakk om et langt reisedøgn med mellomlandingen i Barcelona, så det blir jo bra! Om jeg nå får Macen til å samarbeide da, ettersom den er treigere enn min gamle iPhone 4 på slutten av sin levetid, etter jeg oppdaterte til OX Sierra. For noe dritt, syntes den hang seg opp nok som det var da jeg oppdaterte den ifjor... Men, men. Skal vel kjøpe ny når jeg starter på studier neste år allikevel, så jeg får ta godt vare på min gamle, trofaste så lenge, og håpe på at den kommer seg litt. 

Har du noen reiseplaner før jul?

-Silje

Aprilsnarr!

Feriens høyepunkt (gjør ikke så mye om dagene, med andre ord) ble en noe overrasket følgergruppe på Instagram, da jeg plutselig annonserte at jeg var på tur hjem i dag! Spontant byttet jeg ut morgenkåpa med en kjole, samtidig som jeg lette frem kofferter og pass, og plutselig var jeg på reisefot - gitt! Kan jo reise verden rundt for alt folk vet, jeg. Dette er nok helt klart den beste spøken jeg noen gang har hatt på 1. April, og det var jo skikkelig morsomt at folk faktisk gikk på! Fikk mange meldinger med spørsmål om hva som hadde skjedd osv., ettersom jeg enkelt og greit ikke har "lov" til å dra hjem før i Juni. Mariell var skikkelig begeistret da, så fikk nesten litt dårlig samvittighet der. 

Selv ble jeg ikke lurt i dag, og det eneste gøyale jeg gjorde mot noen her hjemme var å bytte ut vmors medisiner med skittles, haha, men jeg har hatt en ellers veldig fin dag med bowling og kinobesøk.
Ellers har jeg jo virkelig blitt liggende på den late siden når det kommer til oppdateringer her i det siste, så jeg skal titte innom igjen i morgen for litt mer bilder fra det som har skjedd lately. For min del er det nå natta, men vi blogges!

Ble du lurt av noen i dag? Eller enda bedre, lurte du noen?

//Silje

San Diego

Hei dere! 

I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet i San Diego etter en bedre middag, bestående av indrefilét og fløtegratinerte poteter. Det er evigheter siden jeg har spist rødt kjøtt, så det var på tide! Da vi kom tilbake til hotellet ulte forresten brannalarmen, noe vi mistenker at kan ha hatt noe med hasjlukten i gangen å gjøre. Så jeg bare krysset fingrene for at macen og bamsen min var ok, hehe. 

Uansett, vi er her som nevnt tidligere for the Susan G. Komen Breast Cancer Walk, ettersom vertsmoren min er frivillig der. Det varer i tre dager, og så lenge vi kommer kledd i rosa fra topp til tå og heier en dag så er hun fornøyd, så for vår del blir det nok en shopping, tid ved bassenget og kanskje en tur ned til stranden. Vi skal også på kino en kveld for å se Interstellar, ettersom jeg har fått beskjed om at jeg MÅ se den, imens den fremdeles går på kino. 


Slik ser rommet ut, bilde hentet fra Google. 

I morgen skal vi opp tiidlig for å være med på åpningsseremonien av Walken, før vi drar tilbake til hotellet igjen for å spise en forhåpentligvis god frokost, så her tar vi nok kvelden straks. Hotellrommet er fint, og sengene er myke, så jeg satser på en god natts søvn! Hittil synes jeg forresten at San Diego er mye finere enn Los Angeles, så jeg gleder mag masse til å se mer av byen! 

Har du vært i San Diego før?

// Silje

I tiden som kommer

Hei dere, noen som er våkne enda?

I skrivende stund sitter jeg med en stor kopp nesquik, som jeg fikk forferdelig lyst på etter å ha lest Mathilde Holck sin blogg tidligere i dag, og noen skittles jeg tok med meg på tur tilbake til rommet. Farlig å bo i Amerika, altså.

Uansett, jeg må bare få sagt at det er utrolig hyggelig å høre at det er så mange som er glade for at jeg har det mye bedre for tiden! Jeg hører jo ikke så mye fra folk hjemme, med unntak av mamma, pappa og noen få andre, så da er det fint å vite at det faktisk er mange som tenker litt på meg allikevel. Det er jo ingen tvil om at det har vært til stor hjelp for meg at jeg endelig har kommet til den perioden av året der alt jeg har gledet meg til skjer, fordi jeg har blitt sittende veldig stuck mange ganger, og det skal jo sies at jeg savner Skandinavia svært mye; vil påstå at Amerika henger 10 år bak de fleste vest-europeiske land når det kommer til alt fra klesstiler til teknologi. 
Men ja, nå har jeg jo bare hatt masse gøy på gang den siste tiden, og selv om både Life is Beautiful og LA-turen er historie, så er det fremdeles ingen ende på alt spennende som skjer fremover. I tillegg til at jeg kun har hatt 6 dager skole hittil i November pga. Veterans day, Nevada day og noe annet jeg ikke husker, så har vi jo også fri for Thanksgiving, noe som betyr bare én full skoleuke på Silverado denne måneden! Men så har det jo seg nemlig slik at det ikke gjelder meg, fordi neste uke tar jeg meg fri på torsdag og fredag og setter kursen for California, igjen! Da er det nemlig tid for the breast cancer walk i San Diego, så der skal vi være frem til søndag. Giulia skal også være med oss, så da blir jeg ikke bare gående i sirkel rundt megselv hele helgen. Håper forresten ikke jeg må gå 60miles, eller 10 mil, som er selve "walk'en" - det er liksom i lengste laget. 

Videre, etter San Diego blir det neste store Andrea Bocelli konsert 6. Desember! Åååh, som jeg gleder meg, det er helt sykt! Jeg har vokst opp til Andrea Bocelli, Josh Groban og Il Divo i bakgrunnen på stua hver gang vi inviterer folk på middag, eller om vi sitter på verandaen hjemme eller i syden med tante, og jeg elsker virkelig den musikken. I sommer lagde jeg en egen spilleliste for Marstrand med mesteparten italiensk opera, og nå har jeg tilogmed ekspandert den lista til en egen italiensk opera liste. Det er bare så behagelig å høre på. Vi kommer til å sitte ganske langt bak og høyt oppe på konserten, men det gjør meg ingen verdens ting, ettersom de fremste billettene koster 7500kr... Giulia skal faktisk være tolk der, ettersom hun er Italiensk, så jeg er småsjalu på henne som får møte han og alt! Grunnen til dette er forresten at Margaret, områderepresentanten min, skal synge i koret på scenen. Hun har vissnok gjort det på hans konsert en gang før også, så hun må nok være ganske så flink. 

Etter dette står Disney Land for tur i julen! Og videre så er jeg veldig usikker på hva nyåret bringer med seg. Jeg har jo vurdert Hawaii frem og tilbake utrolig lenge, men frem til nå har jeg vært veldig usikker på om jeg i det heletatt tørr å bestille, fordi jeg ikke hadde troen på at jeg ikke kom til å dra hjem i starten. Dette tror jeg ikke lengre nå, men ja. Alt som er gøy koster penger, og ettersom jeg føler meg fattig som bare dét for tiden før jeg i det heletatt har fått handlet ferdig julegaver eller varmere klær til meg selv (har jo bare sommerklær med meg, og det blir bare kjøligere og kjøligere...), så ser jeg ikke på Hawaii som aktuelt engang. Det må jeg isåfall dekke selv med noen av sparepengene mine (jeg har ikke brukt ett øre av konfirmasjonspengene mine, så det er med andre ord noe jeg må tenke grundig igjennom først.), fordi etter å ha hatt egen inntekt siden jeg var 14år så har jeg allerede fått avsmak på å be mamma og pappa om å overføre mer penger til meg. Det går så utrolig mye penger her, ettersom jeg dekker utrolig mye mer enn jeg er vandt til på egenhånd, og selv om jeg knapt har shoppet siden jeg kom hit, så forsvinner alt skrekkelig fort allikevel. I motsetning til i Norge så er det jo også veldig mye som koster penger når det kommer til skolen her, så det går mye smått og stort dit innimellom også. Jeg føler jeg er flink til å passe på pengebruken forsåvidt, men det er rart med det allikevel. 

Ellers så spurte vertsmor også om de hadde Harry Potter tema på noen av ridsene i Universal studios, og det hadde de jo ikke, men jeg vet de har HP World i Orlando, og jeg sa til henne at dit skal jeg i løpet av mitt liv, for som tidenes Harry Potter fan så er jo det drømmen å dra dit. Selvfølgelig hintet jeg ikke til noe da jeg sa det, fordi Florida er jo så langt unna at jeg ville aldri ha trodd at jeg kom til å dra dit i løpet av året, men da jeg sa det sa vmor noe som at "nei, men da må vi dra dit ja. Har alltid ønsket å dra til Disney World, og flybilletter til Orlando er jo billige, ettersom alle reiser dit hele tiden!" og plutselig i dag sa hun at ett tredagerspass i Disney World koster $100, og tur-retur billetter med fly koster $450, så det hadde hun altså søkt opp, så med andre ord vil hun faktisk at vi drar dit! Det blir isåfall bare meg og henne, pluss at hun sa jeg kanskje kunne ta med ei venninne om jeg ønsket, og jeg må betale selv, men det er utrolig hvor det frister. Før jeg dro ble jeg jo fortalt at jeg må takke ja til alt jeg blir tilbudt å være med på, så det er det jeg har mest lyst til å gjøre når det kommer til slikt. Men alt til sin tid, først skal jeg se om kontoen min overlever å sende hjem noen kilo med pakker til jul, haha! 


//Fra Hollywood's Walk of Fame i helgen

Ser dette innlegget får det til å se ut som at jeg er ekstremt kravstor for å kunne ha det bra her, men jeg har bare vært veldig heldig med de tingene som faktisk er bra! Mange av de små, morsomme og amerikanske opplevelsene har jeg ikke fått prøvd noe særlig av, så det går mer på at det har gått fra å være veldig tungt for meg, til at jeg plutselig har fått oppleve mye jeg har ønsket å gjøre hele livet. 

Det ble et noe rotete innlegg dette, og jeg vet jeg har sagt i en uke at det skal komme bilder fra Cali, men de kommer! Det ble plutselig veldig fullt opp med skole disse siste dagene, og jeg har også mye jeg må gjøre over helgen dessverre, så jeg har ikke hatt så god tid til å redigere bilder. Halvparten er forsåvidt ferdig, men bildeopplasteren på blogg.no var ikke helt på min side i dag heller, så da får jeg heller se om jeg ikke får postet dem i morgen. Ha det bra, så lenge!

// Silje

Lykkerus

OM TRE DAGER dere, drar jeg til Los Angeles! Og dette fikk jeg vite for én time siden, så det er jo helt fantastisk! Jeg skal til California, nærmere bestemt San Diego, for the breast cancer walk om 2-3 uker, og vi skal til Disney Land i julen, men vi har ikke tenkt oss til LA så jeg ble så utrolig glad da jeg fikk vite at jeg skal få oppleve det allikevel! 

Greia var at på Bonco i kveld så fortalte Margaret, min områderepresentant, at hun skulle ta med jentene til Cali i helgen, ettersom vi har nok en langhelg, for å besøke datteren sin. Og ettersom det ikke finnes en mer direkte person enn min vmor, så spurte hun om Margaret kunne ta med meg og! Det ville jo jeg aldri i verden ha spurt om - rett og slett fordi jeg aldri tørr å direkte spørre folk om å få være med på noe - så jeg er evig glad hun gjorde det! Hun nølte forsåvidt litt, men det bryr jeg meg ikke om, for det ble et ja, og tidlig lørdags morgen setter jeg, Margaret, Giulia og Marí kursen for LA! Der venter Universal Studios, hollywood og Santa Monica! Jeg gleder meg helt vilt, og jeg kommer til å ligge over hos jentene fra fredag til lørdag for å gjøre avreise mest mulig praktisk. 

Jeg trodde aldri i verden jeg kom til å bli så begeistret for dette, men det blir SÅ gøy! Superbonus at jeg får dra med Giulia og Mari også, selvfølgelig, samtidig som at jeg slipper "nevøene mine" i noen dager, hehe #hverdagsglede

Woohoo! Jeg skal overleve 3 dager med skole nå.

// Silje

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits