Petimeter

Godkveld!

Her er jeg treg med å komme meg til sengs med litt resterende jetlag, samt som jeg er lite tilvendt lyset ute, og sitter i skrivende stund og drikker litt te og spiser ferske peanutter. Jeg har jo forsåvidt ferie, så det må være lov!

I dag våknet jeg igjen rimelig sent, som i 11, men det er vel ikke så alt for ille, og ellers har dagen gått med til trening, handling, matlaging og vasking. Jeg har vært hjemme alene i hele dag da mamma, pappa og Marius er på fotballcup, og Sondre - min storebror - tok seg en tur til Trondheim, og hver gang jeg har huset for megselv får jeg helt petimeter, eller OCD som jeg som regel kaller det. Så nå er hele huset ryddet og støvsugd, inkludert rommet mitt som var så nedstøvet etter ett år at jeg hostet meg tom for luft da jeg vasket under senga, og jeg har tilogmed sørget for en tom oppvaskmaskin og kun halvfull skittentøyskurv. Jeg elsker rett og slett å ha det plettfritt og fint rundt meg, og jeg har nesten savnet å kunne gjøre dette i USA. For der var det rett og slett umulig å få ting til å se ryddig ut, iallefall for meg som er vandt til en veldig glatt, lys og minimalistisk stil.

Ellers har været igjen vært med oss her på Steinkjer i dag, og jeg har nok en gang tenkt at innbyggerne her er gale som går rundt i shorts for jeg fryser som bare dét fremdeles, og jeg har også brukt litt tid på å synes synd på megselv som ikke er på EDC LV denne helgen.

Slenger med gårsdagens antrekk ettersom jeg ikke har noe særlig til bilder her i dag.

Uansett, dagen min høres forsåvidt kjip og kjedelig ut, men jeg trives rett og slett så godt i eget selskap at jeg syntes den har vært helt knall. Jeg innså også akkurat at det er første gang jeg er helt alene, uten dyr eller noe, på ett år! Og her som det er så stille forsterkes jo den opplevelsen, og det er i grunn utrolig godt.

Tenkte bare jeg måtte innom og si hei en tur før jeg tok kvelden, så ha en godnatt alle dere andre!

Hva har du gjort i dag?

//Silje

Halloweenstemning

Hei, dere! 

Jeg har nå ferdigstilt det siste bildeinnlegget fra festivalen forrige helg, men først tenke jeg å oppdatere litt på den hverdagslige fronten også.

Denne uka har forsåvidt vært svært slapp fra min side. På mandagskvelden fikk jeg en forferdelig hodepine (og ja, jeg ville bare legge meg ned å gråte, men det var ikke migrene. Jeg blir dødsirritert hver gang jeg ser unawares skrive at de har migrene, fordi åpenbart; om du har migrene tar du deg ikke tid til å fortelle noen om det. Du klarer knapt å tenke det ;)
Uansett, den vedvarte til langt på natt, frem til ibuxene mine endelig slo inn. På tirsdags morgen hadde jeg vel forsåvidt ikke hodepine lengre, men den var liksom ikke helt borte heller, og jeg var helt død etter omtrendt 4 timer søvn - står jo opp mellom 5 og 6 hver dag - så jeg fant ut at det beste var å holde seg hjemme. Det var kanskje ikke så dumt heller, for ifølge vmor hadde jeg feber da hun kom hjem. Jeg slapp med "skrekken" da, for jeg våknet frisk og fin på onsdag etter mange liter vann og mye avslapning dagen før. 

I dag, tordag, har vi hatt halloween-dag på skolen. Grunnen til at vi ikke har det i morgen isteden er rett og slett fordi vi har friiii. Faktisk har vi en 5 dagers helg nå, så det gjør jo litt opp for manglende høstferie om ikke annet. Uansett, det var supergøy! Jeg fikk supermange komplimenter for antrekket mitt også, som vertsmoren min faktisk har sydd. Hun er jo syerske, men jeg ble veldig imponert allikevel. Jeg valgte forresten ikke antrekk selv, for her har familien et tema hvert år, som en av guttene velger. Men det har jeg kanskje nevnt allerede..? Det kommer uansett flere bilder av dét da, ettersom vi skal ut på trick or treat i morgen. 
F.v. McKenna, Jade, Meg, Mikaela, Avery og Danielle. 
Her har jeg jo på ca 5'' hæler da, men dere aner ikke hvor små de tre til høyre er! Mikaela er kanskje 8cm kortere enn meg eller noe, og jeg er 1.61! I USA føler jeg meg faktisk lang til tider; du ser ikke det skje i Norge! Haha. 

Noen som har planer for Halloween?

// Silje

Archived Outfit

Disse bildene hadde jeg helt glemt, og antrekket har ventet i arkivet i noen dager nå. 

Hva synes dere?

// Silje

Details 231014

Sko - Vince / Klokke - Cmyk / Smykke og genser - Forever 21 / Parfyme - Versace / Shorts - Topshop / Solbriller - Butikk i CannesDagens antrekk. 

Tycks?

-Silje

Dagens antrekk

Ansiktet mitt var ikke helt i form til å være med på bloggen i dag, men jeg tenkte jeg i det minste kunne vise dere den nye skoleveska mi, og hverdagskjolen jeg kjøpte i helgen. Fra Aldo og Topshop. 

Hva synes du?

-SiljeI want summer
/ Plats - Converse / Topp og solbriller - HM / Bukse - DrDenim / Belte - Versace / Klokke - Dilligaf / Smykke og ringer - Gina Tricot

Helgen

Var i en veldig koselig bursdag med masse fine folk for å feire Andrea, Lise og Rebecca på fredag.

I går jobbet jeg hele dagen, så gikk dessverre glipp av gull til skiskytternes store stolthet, Ole Einar, samt. Medaljer til både Bjørgen og Weng, så det var litt kjipt, men med en veldig koselig og rolig jobbdag med mine fine kollegaer, så gikk det veldig fint.

I dag skulle jeg egentlig være konferansier på UKM av alle ting, gjennom ungdomsrådet, men da jeg sto opp litt før åtte i dag for å se Utfor menn, kjente jeg at jeg var i alt for dårlig form til det. Hele familien har et virus av noe slag, så vil ikke utfordre det for mye. Dagen blir dermed satt av til OL og øving til en spanskprøve! Skal bli helt fantastisk å få den overstått, og tror nok hodet mitt blir å ta litt vinterferie etterpå.

Ha en fin dag, alle!

Hva har du gjort i helga?

Gårsdagen

Denne nellykjolen er så utrolig fin, men aalt for kort :( Så jeg hadde et enkelt svart skjørt under, for å veie opp for noe av lengden. Tror jeg skal sy på et ekstra underskjørt senere.

I gårkveld var jeg med mine kjære jordbærpiker på nyttårsfest med Amfi Steinkjer etter en hektisk dag med noen ærender, trening og sol. Ved frokostbordet fikk jeg også en gledelig overraskelse av min kjære mamma, så det tenker jeg å vise dere senere. Neglene mine har også blitt helt ødelagte av jobbinga i det siste, så i går ble det litt juks fra min side ??

I dag har dagen ellers gått med til litt besøk av søskenbarnet og hennes lille baby Marie, som for tiden dessverre bor i Førde, og mye mattepugging. Skjønner mer og mer, men har nok en liten vei igjen!

Hva har du gjor i helgen?

Dagens antrekk

Flau overskrift. Trodde aldri jeg kom til å skrive det, men det har jeg nå altså gjort, og det kommert helt sikkert til å skje igjen. 
På de to bildene over har jeg ikke redigert noe farge eller kontrast, rett og slett for å vise dere hvor utrolig mye en ekstern blitz vendt mot taket kan utgjøre. Hadde jeg snudd kameraet en annen vei ville selvfølgelig også lyset blitt bedre på det nederste bildet, men jeg gjorde det mest for å demonstrere forskjellen. 


Bukse - Dr Denim, Crop top - Vision street wear, Ringer - HM og Claire's, Armband - Bikbok, Smykke - HM, Klokke - CMYK

Både buksa og toppen har jeg kjøpt på junkyard, i tillegg til noen andre plagg, samt. at noe er på vei i posten. Jeg var en av de superheldige som vant et stort gavekort i adventskalenderen til Kristin Gjelsvik, så i tillegg til det jeg allerede har bestilt meg, så har jeg igjen en god sum på gavekortet. 

Hva synes du om antrekket? 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits