Earbuds In

Dark$ide ft. Liiiddic

Heisann! 

Jeg tenkte bare å stikke innom bloggen en tur før jeg la med for å gjøre dere alle oppmerksomme på den nye sangen to av mine beste venner fra Vegas slapp i går! De er begge to utrolig flinke og hardtarbeidende gutter, og jeg har stor tro på at de kan komme langt med det de gjør. Dere har sett dem her på bloggen tidligere, Dre og Justin, og det hadde betydd utrolig mye om dere kunne ha tatt dere ett øyeblikk til å høre deres nye sang Dark$ide. Kris Coe, en annen venn av meg som også har vært mye på bloggen, blir nevnt i sangen, så det er jo skikkelig gøy - og noe å se tilbake på den dagen han blir mvp i NBA. Hehe. Hva synes dere?

-Silje

Favorittsanger: Mars 2015

I dag endte jeg opp med å slenge på årstall på denne spalten, for nå har jeg jaggu meg delt favorittmusikken min her på bloggen en gang i mnd i ett år! Selv nyter jeg å lage spalten, selv om den er litt tidskrevende, så det er jo supert ettersom det er veldig mange som liker den og kommer med tilbakemeldinger om at de gjerne vil at jeg skal fortsette å lage den. 

I februar kombinerte jeg jo februar, januar og desember - før februar i det heletatt var over, så dermed kommer det litt fra da også nå. Men det skal nok gå heelt fint, eller hva? Nå har jeg jo allerede lagt til en haug med musikk i April også, ettersom det tok meg hele to uker å komme med dette innlegget, men jeg kan ihvertfall love at den er en god del neste gang enn nå. Uansett, håper dere finner noe dere liker også!


Never Be Alone - TheFatRat

Gold Dust - Galantis

Stole The Show - Kygo ft. Parson James

Five More Hours - Deorro ft. Chris Brown
 Out of Control - Hartzon ft. Ingrid (Innertier Remix)

Don't Look Down - Martin Garrix ft. Usher

Never Sleep Alone - Kaskade

Secrets - Tiësto & KSHMR ft. Vassy
 


 

FourFiveSeconds - Rihanna, Kanye West & Paul McCartney

I Want You To Know - Zedd ft. Selena Gomez (Synes personlig denne sangen ville ha vært bedre med en annen vokalist.)

Overload - Life of Dillon

Where Are Ü Now - Skrillex & Diplo ft. Justin Bieber
 


 

Something's Gotta Give - All Time Low

Uma Thurman - Fall Out Boy

Want To Want Me - Jason Derulo

Langt igjen å gå - Innertier ft. Lex PressThe Prayer - Kid Cudi

Hippie Van - Smith &Thell

Holes In The Sky - M83 ft. Haim
 Never Let You Down - Woodkid ft. Lykke Li

Carry Me Home - Sohn

Miracles - Coldplay


Hvilken likte du best?

//Silje

Favorittsanger: Desember - Februar

Hei! 

Jeg hadde nesten glemt av denne faste spalten min, men jeg har rett og slett lagt til så lite nytt i det siste at det har knapt vært noe vits i det. Jeg har laget en ny treningsliste med mine absolutte favoritter fra den gamle, samt noe nytt, og jeg har dermed hørt mye på den, samtidig som jeg generelt har hørt en del gamle sanger. Jeg har forsåvidt utforsket mye ny musikk allerede i 2015, men jeg er rett og slett ikke noe særlig fornøyd med det meste som har kommet ut hittil. Det har jo i grunn vært mest av RnB og HipHop, noe jeg har hørt lite på det siste året - til tross for at det er det de hører mest på her. 

I løpet av nesten 3 mnd, inkludert en måned stort sett bestående av julemusikk, så har jeg jo selvfølgelig blitt glad i en del nytt på musikkfronten. Og her er mine favoritter:


Desember:

Jennifer Lawrence - Nova & The Experience

Ugly Heart - G.R.L

The Driver - Bastille

Blank Space - Taylor Swift

Bed Of Lies - Nicki Minaj ft. Skylar Grey

Grand Piano - Nicki Minaj

Remains - Batille Vs. Rag'N'Bone Man Vs. Skunk Anansie

The Hanging Tree - James Newton Howard ft. Jennifer Lawrence

Unmissable - Gorgon City ft. Zak Abel

Torn Apart - Bastille Vs. Grades

Divine Sorrow - Avicii ft. Wyclef Jean

Pinne For Landet - Freddy Kalas


 

Hero - Donkeyboy (Wasteland Remix)

Firestone - Kygo ft. Conrad

Yesterday - David Guetta ft. Bebe Rexha

Don't Be Gone Too Long - Chris Brown ft. Ariana GrandeJanuar:

I'm Gonna Show You Crazy - Bebe Rexha

Shots - Imagine Dragons

Something New - Axwell ^IngrossoNothing Can Hold Us Down - Hardwell & Headhunterz ft. Haris

Colors - Hardwell & Tiësto ft. Andreas Moe

Follow Me - Hardwell ft. Jason Derulo

+ en del ren house music...og jepp, that's it for Januar. 

 

Februar:

Crazy In Love - Sofia Karlberg

Love Me Like You Do - Ellie Goulding

Ride Out - Kid Ink, Tyga, Wale, YG, Rich Homie Quan

Groupie - Samir & Viktor (denne hadde jeg nok aldri hørt om Viktor selv ikke hadde sendt den til meg på Twitter, haha.)

 

I Know You - Skylar Grey

I'm Gonna Be (500 Miles) - Sleeping At Last

Earned It - The Weeknd

Perfect Storm - Made in June


 

ID - Kygo

Tether - Eric Prydz Vs. CHVRCHES

Cool - Alesso ft. Roy English

Hvilke likte du best?

Laters,

Silje.

Favorittsanger: November

Heisann! 

Disse innleggene har jo nærmest blitt min måte å se at tiden går på, og om jeg tenker kun på hvor ofte jeg sitter med disse, så vil jeg jo si at tiden flyr! Allikevel er det så fryktelig mye som føles så lenge siden, og så mye som er langt borte. Men jeg skal vel se at nyåret får tiden til å fly igjen også, så det er jo gøy! For meg er det på en måte litt sånn blandede følelser rundt at tiden går fort, fordi jeg gleder meg jo så utrolig mye til å komme hjem, men samtidig føler jeg liksom at livet går fra meg. Dette er jo i grunn litt feil, for jeg vil påstå jeg er en person som er god til å utnytte den tiden jeg har, og det er jo ikke måte på hvor mye nytt og innholdsrikt jeg har gjort det siste året, men ja, allikevel. Vi alle jakter jo på ett vis etter perfeksjon, og den dagen alt er slik man alltid har tenkt det, men så må man nok innse at det ikke er sånn det går for seg. 

Men nå skal jeg ikke bruke for mye tid på å bli dyp her, så her kommer mine favoritter fra November! 

I Bet My Life - Imagine Dragons 

Fools Gold - Fitz and The Tantrums

Mama Said - Lukas Graham

You're Never Fully Dressed Without a Smile - Sia. (Videoen til denne er forresten så skjønn! Gleder meg utrolig på den nye Anniefilmen som kommer nå i Desember.)What I Did For Love - David Guetta ft. Emeli Sandé

The Nights - Avicii. (Denne kom vel strengt tatt ut 1. Desember, men ettersom min spotify er Norsk og jeg er i USA, så fikk jeg hørt den noen ganger imens det enda var November, gitt)Stay Gold - First Aid Kit

Jealous - LabrinthThe Whisperer - David Guetta ft. Sia


Denne måneden har jeg nok for det meste tyvlyttet på julesanger, så det er mindre sanger enn vanlig, men jeg kompenserer med å legge til litt av det nye i mine andre spillelister også. Om en uke eller to tenker jeg forresten å komme med en liten julespesial, om mine favorittjulesanger! Hva tenker dere om det? Jeg er jo julebarn på alle mulige vis, og jeg har helt klart fått mine favoritter for å få igang stemninga opp igjennom årene også. 

Hvilken sang likte du best?

Hva er dine favoritter på øret om dagen?

// Silje

Life is beautiful: Video

Da var videoen endelig ferdig!

Jeg vil ikke at dere skal ha stort til forventninger vel og merke, for ettersom halvparten er filmet med utstrakte armer over en bevegende mengde, får jeg litt sånn Eggevisjon-følelse av enkelte klipp, og vi alle som har sett Egge visjon vet hva jeg legger i det... 

Uansett, jeg kunne selvfølgelig brukt enda mer tid på videoen for å gjøre den mest mulig sømløs og bra, men ettersom jeg laget den hovedsakelig for å ha noe å se tilbake på, så valgte jeg å gjøre den best mulig på et amatørmessig nivå - med andre ord fortest mulig. 

Enjoy!

Skru tannhjulet på HD for best kvalitet!  

Hva synes du?

// Silje

Favorittsanger: Oktober

Da var plutselig November måned her, og det er på tide med et tilbakeblikk på mine favorittsanger i Oktober. Denne gangen har tilogmed sangene på work it lista kommet seg med, ettersom jeg stort sett har hørt gamle gullkorn i det siste. 

Comeback - Ella Eyre

If I go - Ella Eyre

Girls chase boys - Ingrid Michaelson

Carry you home - Zara Larsson In the stars - Icona pop

Alone - Armin van Buuren ft. Lauren Evans

Kanye - The Chainsmokers ft. Siren

Outside - Calvin Harris ft. Ellie Goulding

Soundwave - R3hab & Trevor Guthrie

Young Again - Hardwell ft. Chris Jones

We Got the World - Icona Pop

When the beat drops out - Marlon Roudette

Heroes (We Could Be) - Alesso ft. Tove Lo

Back To Earth - Steve Aoki ft. Fall Out Boy

The Days - Avicii

Doin' it Right - Daft Punk ft. Panda Bear

Been seing a lot of Kanye this Weeknd

Life is beautiful, dag 1. 

Bilder fra søndag kommer i morgen, og på fredag blir jeg forhåpentligvis ferdig med videoen, som allerede er påbegynt. Jeg konkluderte med at å redigere og legge ut hvert eneste bilde hver for seg kom til å ta et liv, så da ble det på "gamlemåten" så jeg samlet alt i kollasjer. 

Uansett, på fredag dro jeg rett etter skolen til Downtown Las Vegas (den dårlige biten av Vegas, vel og merke, men det er allikevel veldig fint der, og festivalområdet var helt fantastisk) sammen med Tora for å rekke Milky Chance. Jeg ble rimelig skuffet over hans liveopptreden, men de andre artistene utover kvelden gjorde opp for det. 

Etter ei stund kom Niweta (Molde) og holdt oss med selskap, og vi brukte dødtiden vår på å spise mat, ta pariserhjul, få falske glittertattoveringer, lage gratise tskjorter, lade mobilene (fant ladestasjon) og ta bilder. Tiden gikk faktisk veldig fort, og vi døde ikke av varmen heller! 
Kvelden kom, og det var klart for The Weeknd og Kanye West! Før dette var det en helt rå DJ, Girl Talk, som inntok scenen, men det glemte vi selvfølgelig alt om da High for this spilte opp og Abel Tesfaye kom på scenen. Han var om mulig bedre live enn på opptak, og konserten var helt syk! Alle sang med, og scene showet var herlig. Jeg trodde jo definitivt at The Weeknd kom til å toppe kvelden min, men jeg tok feil da Kanye tok over et par timer senere. Altså, jeg trodde ikke jeg kunne noe mange Kanye sanger, men jeg må ha tatt feil der også gitt, for jeg sang med på alt, inkludert flere av rappene! Kanye er jo en helt fantastisk artist, og det var rett og slett flere sanger jeg hadde glemt at var hans, men som jeg har hørt en million ganger. Jeg var nok ikke alene om det heller, for på enkelte sanger sang han så og si ikke, men overlot alt til publikum, som kunne vers på vers ordrett og utenat. Konserten var heeelt magisk, og med tanke på at billettene kostet rundt 700kr for en dag, så fikk man virkelig tilbake for pengene! Betaler jo mer for én konsert hjemme, som er like lang, og gjerne på langt nær like bra. 


En helt magisk start på helga, og den hadde som alltid to dager til! Stay tuned for søndagen i morgen :-D

Har du sett noen av disse artistene tidligere?

// Silje

En vanlig dag i Vegas

Hei! 
I skrivende stund sitter jeg i sofaen på min favorittplass i stua, som tilfeldigvis også er den kaldeste, så jeg er ikledd både kosesokker, joggebukse og hettegenseren (har bare én her...), imens jeg ser på hundene som lekesloss og vertsfar som spiser noen av cookiesene jeg bakte i går, imens han følger med football på TV'en. For noen timer siden leverte jeg book reporten min, samtidig som jeg gikk glipp av sola jeg hadde gledet meg til på trampolina da jeg var ferdig. Typisk at sola går bak palmene og huset tidligere og tidligere hver dag, men jeg får vel utnyttet den litt på noen av fridagene jeg får i November. 
Her er det fremdeles sommer, og det som så ut til å gå mot høst har igjen blitt til 30 grader på dagtid. Airconditioningen på skolen får meg allikevel til å vurdere å kjøpe meg parkas her, særlig etter å ha nesten fryst ihjel under min første proficiency test i dag (jeg slapp ikke unna, og kan teoretisk sett levere blankt, men da må jeg sitte der å glo i veggen i 3 timer isteden for å få være med i mine vanlige timer, noe som faktisk er veldig utgjort). I morgen går jeg for tykk genser og kosebukse! Har testing hele uka, så takk gud for at det er masse gøy å glede seg på til helga!

Forresten, forklaringa jeg fikk på hva proficiency testning er var "It's called a proficiency test because students graduating from the district have to pass it."  og dette er altså noe jeg som utvekslingselev MÅ ta, som krav fra et skoledistrikt som ikke tillater utvekslingselever å graduate. Vertsmora mi sier bare "whatever", imens vertsfaren min er kjempeirritert og mener skoledistriktet har mer dritt å komme mer for hvert år som går. Så med andre ord er det heldigvis ikke bare jeg som synes alt virker helt på trynet, og det hjelper jo på! Samtlige av lærerne mine (untatt spansklæreren såklart) og de elevene jeg har snakket med synes faktisk også det er tull at jeg må ta det, haha. Men jeg får bare lide meg igjennom. Nå er jeg jo ferdig med det letteste, og har matte og naturfag på onsdag og torsdag... 

Ellers, resten av kvelden skal jeg nok bare fortsette å sitte her, lykkelig for null lekse og all grunn til å slappe av og nyte Calvin Harris og Ellie Goulding's nye sang Outside som kom ut i dag! Elsker den allerede.

I morgen (eller kveld i Norge) så kommer forresten funfacts om USA og Vegas part 2! So stay tuned. Mange som ga bra respons på det innlegget sist, og det dukker jo stadig opp nye ting, så for alt jeg vet kan det dukke opp flere slike innlegg i løpet av året. Er det noe spesielt dere ønsker å vite må dere forresten bare kommentere det, så svarer jeg som best jeg kan! Dere vil bli overrasket over hvor mange rare svar det faktisk kan være på spørsmål om dette landet. 


Med det samme må jeg benytte anledningen til å ønske verdens aller beste Mor (farmor) gratulerer så mye med 91års dagen! Hun kunne lett ha godt som 80åring, så det skal ikke stå på hvor sprek hun er! Savner deg så mye, og håper dere der hjemme fikk ei super feiring! Fikk en koselig snap tilsendt av mamma i dag, så det aner meg at de ihvertfall ikke gikk sultne og sugne på noe godt resten av dagen, hehe! Det er som jeg alltid har pleid å si, at dersom du kommer sulten til Mor, uansett hvem du er eller hvor lenge du hadde tenkt å bli, så går du ikke derfra før du er mett igjen! Ikke at noen egentlig har et problem med det, ettersom vi snakker om tidenes kokk og baker her. 


Alle har en del å lære av den fantastiske damen, her! 

Ha en super dag, dere! 

-Silje

Favorittsanger: August - September

Rude - Magic!

Ghost - Ella Henderson

All The Way - Timeflies

Monsters - Timeflies ft. Katie Sky

 

Superheroes - The Script

Big Girls Cry - Sia

My Heart Is Open - Maroon 5 ft. Gwen Stefani

Leaving California - Maroon 5

In Your Pocket - Maroon 5

New Love - Maroon 5

Coming Back For You - Maroon 5

One Last Time - Ariana GrandeFree The Animal - Sia

Dressed In Black - Sia

Guts Over Fear - Eminem ft. Sia

Happy Home - Hedegaard (Broiler Remix)
Plutselig var jeg ikke lei happy home lenger, og det takket være Broiler?I Will Never Let You Down - Rita Ora

Centuries - Fall Out Boy

The Mother We Share - CHVRCHES

Warriors - Imagine Dragons

Out Of Mind - Tove Lo

Not On Drugs - Tove Lo

Timebomb - Tove Lo

 

Det ble utrolig mange sanger denne gangen, men sånn går det når man slår sammen to måneder! September var forsåvidt en god måned på musikkfronten, men Oktober har allerede kjempemange råbra sanger, så jeg gleder meg til å lage det innlegget! 

Forresten så legger jeg sjeldent ut sangene på Pretty FLVCKO eller Therapy lista mi, da særlig sistnevnte ville ha gjort disse innleggene uutholdelig lange. Men dersom dere er interesserte så finner dere FLVCKO her (denne har blitt oppdatert veldig lite det siste halvåret) og Therapylista her. 

Hvilke likte du best? Del gjerne dine favorittsanger om dagen i kommentarfeltet!

-Silje

A+ og Lorde

//Lokal tid: 20:52

Hei, og god morgen! Dette innlegget må jeg nesten starte med å fortelle om noe veldig overraskende som skjedde i  pre-calc timen (R1 matte) i går. Alltid etter vi har hatt en prøve eller "pop-quiz" så pleier læreren vår, Ms. Ciarlo, å lese opp de som fikk best karakterer, som en slags gulerot ellernoe. Denne gangen så leste hun opp de som fikk 100%, altså en 6er på vår forrige prøve, som var 4 sider lang og full av oppgaver jeg ikke egentlig er noe fan av. Uansett, så lyttet jeg ikke engang etter hvem hun ropte opp, også hører jeg plutselig navnet mitt (Sildjey, ettersom hun plutselig glemte at det uttales Celia..)!
Altså, det er faktisk helt sykt, dere aner virkelig ikke hvor flaks det hele må ha vært! Ikke hadde jeg pugget - visste forsåvidt ikke om prøven engang, hehe - leksene som var relatert til stoffet hadde jeg mer eller mindre skrevet rett av fasiten, og jeg vet ikke så mye som hvordan jeg taster inn absolutte verdier i kalkulatoren min engang. Men allikevel, takket være min kjære grafiske kalkulator, så var jeg én av TRE som fikk A+! Og klassen min er full av nerder. Jeg fatter det bare ikke, og det følges såå bra! Uten å ha følt mestringsfølelse på en god stund ble jeg direkte stolt, og sendte melding til mamma nesten med en gang, haha.
Ellers, når det kommer til matte hjemme i Norge neste år har jeg forresten kommet til den konklusjon at jeg sannsynligvis ikke tar R2 allikevel, fordi jeg fyller uansett opp realfagspoengene mine med Fysikk og Kjemi 2, så det lettet meg noen kilo ihvertfall! Jeg kjenner at det akademiske har plaget meg så alt for mye, så gårsdagens nyhet viste i det minste at jeg kan. Tidligere har jeg jo "lidd" av flink pike syndromet, men her har jeg vært helt motsatt og egentlig bare brydd meg om det jeg absolutt må, så det merkes at jeg ikke har noe særlig tro på meg selv når det kommer til alt sånn. Jeg finner liksom ikke tid og motivasjon, og bryr meg kanskje litt for lite ettersom alt jeg trenger er å bestå året. Men, tro det eller ei, jeg gjør mitt beste :-)

Ellers så var gårsdagen var veldig fin for min del, og hele skoledagen gikk lekende lett og fort, samtidig som jeg fikk ekstremt mye gjort. På kvelden så kjørte vmor meg til områderepresentanten min, fordi jeg skulle på konsert med hennes to utvekslingsdøtre! Etter en liten time hjemme hos dem så gikk turen til Hard Rock Hotel, og en helt fantastisk Lorde konsert på The Joint! Hun var helt utrolig live, og det var en veldig moderat mengde folk, så vi sto langt fremme og fikk med oss hele sceneshowet. I tillegg var det også veldig gøy å finne på noe med Giulia og Mari (Italia og Brasil) igjen! Jeg vurderer å sette sammen en liten film fra konserten ettersom jeg har en del klipp, så vi får se på det. 


Meg, Mari(ana) og (Maria) Giulia <3


Med andre ord så var gårsdagen veldig vellykket, og jeg har nå akkurat avsluttet min dag med en alt for mektig pizza før jeg skal gjøre ferdig en iMovie om meg til Video Production, og kanskje gjøre litt matte. 

God natt så lenge til dere i USA, og god morgen til dere der hjemme! 

-Silje

Favorittsanger: Sommeren 2014

Hei dere! 

Først og fremst vil jeg bare si at jeg endelig forstår alle dere som klager på at bloggen min bruker lang tid på å laste inn - for herregud som jeg slet med å se bloggen min tidligere i dag! Dødsirriterende. At dere holder ut sier jeg bare! Jeg liker igrunn designet jeg har nå så godt at jeg ikke helt ser meg lei på det, men jeg skal vurdere å lage ett nytt et, ettersom jeg antar at det er grunnen til at det er treigt. Ikke at det egentlig gir noen mening, da jeg brukte forholdsvis lite avanserte koder denne gangen


Dere som har fulgt meg på bloggen en stund, vet jo at jeg tidligere postet månedlige innlegg med mine favorittsanger, men nå innså jeg plutselig at jeg ikke har gjort dette siden Mai! I utgangspunktet kalte jeg headeren "Favorittsanger: August - September", ettersom jeg har hørt bemerkelsesverdig lite musikk i det minste (til å være meg, vel og merke), men jeg hadde så mange favoritter i sommer at jeg ikke kunne bare droppe å lage et eget innlegg for det, så mitt opprinnelige innlegg får bare vente en ukes tid! Vanligvis har jeg en god blanding av mine absolutte favoritter fra en måned i alle sjangere, sammen med en del av de sangene jeg syntes var litt over average, men denne gangen blir det kun de jeg hørte aller mest på, og likte aller best i sommer, ettersom jeg hørte mye bra musikk. Så da sier jeg bare; Enjoy! 

Juni

Written in Reverse - Tiësto & Hardwell ft. Matthew Koma 

Boom Clap - Charli XCX

Stolen Dance - Milky Chance

Love Runs Out - OneRepublic


 

Classic - MKTO

Problem - Ariana Grande ft. Iggy Azalea

Sanningen - Petra Marklund

Rays Of Light - BroilerSilent Storm - Carl Espen (Rykkinnfella Remix)

Sleeping With a Friend - Neon Trees (The Chainsmokers Remix)

Ready For The Weekend - Icona Pop

Waiting All Night - Rudimental ft. Ella EyreJuli

Wild Men - CLMD ft. Sirena

Pompeii - Bastille (Kat Krazy Remix)

Legacy - Nicky Romero & Krewella 

National Anthem - Lana Del ReyShower - Becky G

Summerplay - Axento 

Parachute - Otto Knows

Break Free - Ariana Grande ft. Zedd

 

Dette var altså mine favoritter i Juni - Juli! I tillegg har jeg hørt mye på favorittene mine fra Mai, som dere finner her, og den spillelista jeg jobbet mest med og likte best i løpet av sommeren var utilsomt Avskjedsfestlista mi på Spotify, som dere finner her! Til dere som ikke har sett avskjedsfestinnlegget så finner dere forresten det her, ettersom det er i stor grad det jeg mimrer tilbake til i tillegg til mange fine sommerdager med bading, venner, lange kvelder og fantastisk stemning!

Jeg må også benytte anledningen til å takke Tiësto, Afrojack og Matthew Koma for utallige gullkorn på listene mine, for herlighet, jeg har ikke ord for hvor glad jeg har blitt i disse artistene/dj'ene over sommeren! 

Hvilke sanger likte dere best?

Hva var dine favoritter denne sommeren? 

-Silje

Favorittsanger: Mai

Det er som at jeg ikke får sagt det ofte nok hvor fort dagene går, men jeg antar det bare blir slik når jeg er hjemme nærmest kun for å sove for tiden. Så mye sosialt og gøy at det eneste jeg setter av tid til her hjemme er å se PLL og Suits etterhvert som de kommer ut natt til onsdag og natt til torsdag. Uansett, tilbake til poenget mitt; Jeg har jo vært flink tidligere på å legge ut sanger jeg har hørt på den forrige måneden ganske fort, men ettersom vi allerede er nesten halvveis i Juni (Shit..) så har jeg vel ikke helt gjort jobben min denne gangen. Uansett, her er mine MANGE favoritter, i rekkefølge fra tidligst i måneden til slutten, på spillelista fra Mai! 

She looks so perfect - 5 Seconds Of Summer

Ghost in the machine - B.o.B

Chandelier - Sia

John Doe - B.o.B ft. Priscilla

 

 

Me and my broken heart - Rixton

Blackout - The Main Level

Let me in - Grouplove

A Sky full of starts - Coldplay

 

Mad at myself - Issues

Ordinary life - Simple Plan

Keep our love alive - Afrojack ft. Matthew Koma

Illuminate - Afrojack ft. Matthew Koma

 

Ten feet tall - Afrojack ft. Wrabel

Do I Wanna Know? - Arctic Monkeys

R U Mine? - Arctic Monkeys

Kids - Mikky Ekko

 

Pull Me Down - Mikky Ekko

Nobody to love - Sigma

Catch Tomorrow - Afrojack ft. Sting

We'll be ok - Afrojack ft. Wrabel

 

Indian Summer - Marlene

Pills n Potions - Nicki Minaj

Always on My Mind - Adelén

Late - Issues

 

You - Galantis (Tiësto Remix)

Latch - Disclosure ft. Sam Smith

Do or Die (Remix) - Afrojack vs. Thirty Second to Mars

 

De rolige sangene fra Mai måned er faktisk nødt til å komme i et eget innlegg innså jeg nå, fordi det var ekstremt mye på den fronten også. Særlig ettersom The Fault In Our Stars soundtracket kom ut i Mai! Oooog jeg har billetter til de beste plassene under premiæren i morgen, sammen med Andrea og Lill, så jeg gleder meg helt ekstremt og stiller med klenex. 

Fikk du en favoritt blant sangene?


Forresten, til dere som skal på utveksling i år eller senere, så kommer jeg i løpet av noen få dager til å skrive om hvordan visumsøknaden foregår, da dette er utrolig innviklet!

-Silje

Favorittsanger: April

Da var nok en måned over, og her er min spilleliste fra April!

40 Acres - Pusha T ft. The Dream

Why'd you only call me when you're high - Arctic Monkeys

Wild Wild Love - Pitbull ft. G.R.L

Let it Go - Demi Lovato

Without the Love - Demi Lovato

Everybody wants to rule the world - Lorde

Beautiful Times - Owl City

Crazy Something Normal - Donkeyboy


 

Find You - Zedd ft. Matthew Koma & Miriam Bryant

Beating Heart - Ellie Goulding

I won't let you go - Snow Patrol

I need you - M83

Trillmatic - A$AP Mob ft. A$AP Nast & Method Man

Yay Yay - Schoolboy Q

Xscape - A$AP Mob ft. A$AP Twelvyy

Beautiful World - Carolina Liar


Ocean - Andreas Moe

+1 - Andreas Moe (Gammel favoritt jeg har begynt å høre på igjen, den er så søt! Og på en måte er jeg glad den ikke er på spotify, for da blir jeg ikke lei så fort.)

Favorittsanger: Mars

Jeg elsker når bloggere legger ut favorittsangene sine, for da finner jeg som oftest noe jeg liker godt mellom de ulike sangene de legger ut. Dermed setter et punktum på en fin Mars måned med mine favorittsanger gjennom den måneden. Jeg oppdaterer musikken min veldig ofte, og er allerede lei av alt i dette innlegget unntatt Happy Home som er min absolutte favoritt om dagen, så dermed er det nok på tide å lete opp noen nye Aprilfavs! 

Happy Home - Hedegaard

Belmain Jeans - Kid Cudt ft. Raphael Saadiq

Collard Greens - SchoolBoy Q ft. Kendrick Lamar

XO - Beyonce

Rather be - Clean Bandit ft. Jess Glynne

Team - Lorde

Buzzcut Season - Lorde

Riptide - Vance Joy

Dette Fall Out Boy albumet er så fantastisk at jeg hører minst en av sangene fra det hver uke siden det ble sluppet. (Shit, det ble en ekkel setning)

 

Brave - Sara Bareilles

Lovekiller - Darin (Denne hørte jeg faktisk for første gang for rundt 3 år siden, men jeg begynte å høre den igjen da den kom på Spotify)

Told you so - Christopher

Crazy - Christopher

Nympho - Christopher

Going to Ceremony - Kid Cudi 

Like a Drum - Guy Sebastian

The Purge - SchoolBoy Q ft. Tyler, The Creator & Kurupt

Har du noen gode musikkforslag å komme med?

-Silje

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits