Mango Passion Smoothie Bowl

Når det kommer til smoothies, er min klare favoritt de ulike tropiske fruktene. På toppen av lista finner vi mango og pasjonsfrukt, og disse ble hovedingrediensene i gårsdagens supergode og næringsrike brunch. 

Det du trenger til én porsjon er:

- Frossen mango i biter, ca. 150g - dvs. en halv pose fra Eldorado 

-  ½ Banan 

- Appelsinjuice, etter hvor tykk du vil ha den - jeg tar det alltid litt på slump 

- ½ Pasjonsfrukt

Mikses sammen med blender, bullet eller stavmikser. Sistnevnte er min favoritt, da det er enklest og kjappest. Jeg brukte forøvrig en bullet i dag, da jeg ikke har sånn smal, snedig blandebeholder til stavmikseren her, slik vi har hjemme. 

Til topping:

- Kan du bruke akkurat hva du vil! Svært praktisk på diett, dersom du har allergier og intoleranser, er vegetarianer eller veganer osv. 

Det jeg brukte var forøvrig:

- Kokosmasse

- ½ Pasjonsfrukt 

- Chiafrø

- Gojibær 

- Solsikkekjerner

- Müsli med jordbær og yoghurt fra Coop 
Ikke særlig sunn, men sinnsykt god og billig - i tillegg til at boksen varer i evigheter når jeg kun bruker den som topping i smoothiebowls, kesam, skyr o.l.

- 99,4% Økologisk Peanuttsmør fra Mills!
Supergodt om man vil ha litt salt på toppen, men her gjelder det moderate mengder. Denne er forøvrig mye sunnere enn vanlig peanuttsmør, da det hovedsakelig er det umettede fettet i nøttene som utgjør smøret, samtidig som den kun består av naturlig forekommende sukker, og mye protein. Det er vel og merke dyrere enn vanlig peanuttsmør, men MYE bedre på smak, næringsinnhold og pris i forhold til det andre økologiske peanuttsmøret - utrolig nok. Aldri la emballasjen lure deg. 

Njuuut. 

Studenttips: 
(NB: Like nyttige for ikke-studenter)

  • Jeg pleier å handle mange når de er på salg, kutte de opp i biter, og fryse i porsjoner, da mango er såpass dyrt. Dette er akkurat like godt, og du kan være sikker på at posene ikke inneholder tilsetningsstoffer!
  • Hjemme pleide jeg alltid å presse juice av appelsiner selv, da dette både er billigere og mye sunnere, så lenge de ikke var sure. Dette minner meg på at jeg må kjøpe en appelsinpresse. Her kreves det ikke noe mer enn en kopp med sånn spisst lokk å skvise appelsinen rundt fra IKEA, og litt ren muskelkraft. 
  • Kokosmasse er billigere, og etter min mening bedre, enn kokosflak, selv om de basically er samme greia. 
  • Hovedgrunnen til at jeg ikke bruker herlige toppinger som ulike typer bær og enda med supermat er fordi dette er --sinnsykt dyrt i lengden--
  • Isteden for å dra på Smoothie Exchange lager du en smoothie med hva du enn måtte ønske i, og heller denne over på en plastikkopp med sugerør, en shaker eller søt glassflaske, alt ettersom - og heller det du vil ha av topping i en liten beholder, eller en tett plastikkpose for den del. Dette er helt genialt, superdigg og ikke minst en brøkdel av prisen.
    På tirsdag lagde jeg en supersmoothie med mango, banan, appelsinjuice, chiafrø og havregryn med bullet'en, satte på lokket, og drakk to timer senere under kurs (med medbragt sugerør, såklart), med helt tørr, fersk topping. Til misunnelige blikk. Digg. Her setter altså kun fantasien grenser. PS: Ville kanskje ikke hatt noe peanuttsmør i den beholderen. 

 

Vel bekomme! 

-Silje

Breakfast Fanatic

Er det noe jeg elsker, så er det å starte dagen rolig med en stor, god frokost. I det siste har det blitt fler av disse, da jeg har hatt en del fri og senvakter, og forøvrig er jeg av typen som aldri får god tid til slikt uansett hvor tidlig jeg står opp om morningen.

Om dagen har jeg helt dilla på bløtkokt egg, noe som egentlig er litt pussig ettersom jeg hatet det da jeg var mindre, og da gjerne toppet med litt maldonsalt. Det er også utrolig godt med litt bremykt på, men her sløyfer vi det som sløyfes kan. I morges ble jeg forsåvidt litt deppa av at jeg glemte eggene i det varme vannet etter å ha tatt de av plata, slik at de ble hardkokte. I-landproblem.

I dag ble frokosten limekesam med mager cottage cheese, jordbær, bringebær, solsikkefrø, mandler og gresskarkjerner, og ellers går det mye i chiariskaker med peanuttsmør, tortillapizzaer og diverse frukt til eggene om dagen.

So good and filling

Ellers har det jo skjedd litt av hvert i det siste også da, men jeg er jo superlaber på å oppdatere om hverdagen min for tiden. Så vi får se hva jeg kommer med senere!

Planene for dagen er ihvertfall å trene, ta sol, besøke farmor, møte Mariell og litt diverse utover det. Jeg har fri, som dere kanskje forstår, og etter to kveldsvakter hos hjemmesykepleien i helga så kjennes det veldig bra!

-Silje

Sommersalat med ristede solsikkekjerner

På menyen i dag sto det en frisk sommersalat til middag, som en forsmak på de finere tidene vi har i vente. Selv om været i dag har vært en kjapp tur innom alle fire årstider her på Steinkjer, så har jeg generelt hatt skikkelig vårfølelse den siste tiden, av snøen som er regnet bort, og veiene som blir tørre i sola på dagtid. Jeg gleder meg SÅNN til været tillater å spise på verandaen igjen!

Valget falt på salat i dag, ettersom lillebroren min har klubbmesterskap i skiskyting nå i skrivende stund, og behøvde en lettere middag for å kunne spise seg mett før rennet. Mamma så også ut til å favorisere salaten, med alle smakene hun ellers ikke pleier å ha oppi selv.

Jeg lagde en relativt bra porsjon slik at det skulle mette hele familien, samt. Rekke til lunsj i morgen, men her er det jo superenkelt å regulere porsjonene!

Salaten består av:

• 3 Kyllingfileter, marinert i salt, pepper og provancekrydder

• 210gr Fullkorn Penne Pasta (2 ½ porsjoner)

• En Mango

• 1 ½ Avocado

• Jordbær

• Tørristede Solsikkekjerner (superlett og fort gjort i ei varm, helt tørr stekepanne)

• Agurk

• Isberg Salat

• Spinat

• Fetaost

• Kokte Egg (fine som dekór)

Som dressing brukte jeg kun litt fetaolje, da denne allerede er godt krydret (særlig fetaosten fra Gangstad, dog den er mye dyrere), og mamma og pappa er dressingekspertene i huset. Vi pleier vanligvis å lage dressing basert på eddik, sennep, hvitløk og sukker, men det varierer litt på innholdet i salaten.

Som tilbehør hadde vi også hvitløksbrød, og dette er vanligvis noe av det beste jeg vet, men disse falt ikke i smak hos meg! Dette var hvitløksbrødene fra Rema 1000, og de smakte bare olivenolje... Brødene fra X-Tra og Hatting er derimot supergode.

Hadde jeg hatt litt bedre tid skulle jeg heller ha lagd dem selv på grove baguetter isteden, så jeg får heller satse på det neste gang!

Uansett så ble det en utrolig smakfull og mettende middag, som virkelig kan avanseres så mye man bare vil.

-Silje

Lunch Date

Dagen i dag har i mine øyne vært helt perfekt, med en fin balanse av å ha fått mye gjort, samtidig som jeg har kost meg masse.

Jeg startet dagen med å stå opp tidlig, akkurat i tide til å svare da Jade, min beste venninne i Vegas, ringte meg på facetime. Så vi fikk catchet up litt, samtidig som jeg sminket meg, og senere hadde litt "smoothie prep".

Senere gikk turen til 3T, før det ventet en kjempekoslig lunch date på Chez Mathilde, byens fineste Café-Restaurant etter min mening, med Stine. Hun er en av mine absolutt nærmeste, og en helt fantastisk person innenfra og ut, og skravla går i ett sett når vi endelig møtes. I dag ble det også snakk om noen spennende fremtidsplaner, så dersom det blir noe av dette kommer det senere på bloggen!

Stjal et bilde fra Stine ettersom jeg ikke tok noen selv, men altså bare se den fantastiske foccaciaen da. Dødsgod, og jeg var stappmett etter halvparten!

De som følger meg på Insta fikk nok også med seg min lille hyllest til favorittmerket mitt, Gymshark, på tur til trening i morges - og dersom dere vil ha flere oppdateringer fra meg er brukernavnet mitt der @siljem0ller.

Jeg fikk også spørsmål om jeg kunne komme på Carlings å ta kveldsvakta der i kveld, og det passet meg aldeles perfekt da ettermiddagen min sto åpen. Så i dag har jeg både fått trent, sosialisert, brukt penger og tjent penger, så det er lite å klage på fra min side altså. Akkurat nå har jeg spist havrelompepizza til kveldsmat, og sett en episode masterchef, og har fremdeles overskudd av dagen. Så herlig!

Så i morgen blir planen å stå opp i rett tid, og starte pakkingen til Vegas, som har blitt litt utsatt ettersom jeg plutselig har gjort så mye på formiddagen de siste dagene. Ikke at det haster enda, men pakkinga er nødt til å være så gjennomtenkt, at jeg virkelig ikke burde vente med den til dagen før.

Plutselig ble dette et skikkelig langt innlegg, gitt! Men tenkte jeg skulle gi lyd fra meg ettersom jeg faktisk hadde en del å skrive om i dag.

Hva har du brukt onsdagen din på?

-Silje

Smoothie time

Jeg elsker å starte dagen med en næringsrik, frisk smoothie, stappfull av vitaminer og mineraler! I dag ble det en lett variant med:

•Frossen banan

•Frossen mango

•Frossen spinat

•Grønnkål

•Nypresset appelsinjuice

Ettersom jeg presser appelsinene selv, og kjøper hele bananer og mango som jeg fryser ned,vet jeg også akkurat hva som er i smoothien. Ferdigpakker kan ha tilsetningsstoffer i seg, noe jeg unngår dersom jeg kan. Dessuten smaker det faktisk mye bedre av de smoothiene jeg lager "fra bunnen"!

De dagene jeg ønsker en litt tyngre smoothie, for at den skal kunne fungere som en frokost eller et mellommåltid i seg selv, så tilsetter jeg ofte litt havregryn, chiafrø og/eller litt vaniljeprotein, for ekstra fiber og protein, noe som gjør den mye mer mettende.

Jeg har forresten startet på et lite innlegg om hva jeg har gjort i det siste for mange dager siden, men en liten VSCO update, men macen min samarbeider ikke om dagen, så jeg får rett og slett ikke fullført det. Evt. Legger jeg det ut med mobilen senere, men føler det sjelden blir optimalt med tanke på pixler og oppløsning av bilder.

Jeg har med andre ord ikke glemt det, men det er altså foreløpig ikke noe å vente på.

Jeg tar forresten med glede imot din favoritt-smoothieoppskrift! Har du noen tropiske varianter blir de særlig godt tatt imot, da jeg elsker alt av mango, fersken, pasjonsfrukt etc.

Hvilken smoothie er din favoritt?

-Silje

Brekkie

•Eplejuice

•Grønnkål

•Frossen Spinat

•Frossen Mango

•½ Liten Banan

•Store Havregryn

•Kokosolje

Hadde jeg hatt appelsiner hadde jeg nok presset disse til appelsinjuice og brukt dem fremfor eplejuice, da det passer mangoen bedre.

Mellom lagene av smoothie har jeg chiafrø for fiber og protein, og til dekor har jeg brukt mandler, kale, frossen mango og kokosmasse.

Alt er på "slump", så her er det bare å prøve seg frem. Fantastisk godt og en næringsrik start på dagen!

Boller og Brus

Heisann!

I dag er det en forholdsvis fin dag på Steinkjer, sånn i forhold til hvordan det vissnok skal ha vært i det siste i allefall, og til tross for lite søvn så er jeg oppe og i gang med en god dag. Jeg er på tur ut døra for å stikke på trening akkurat nå, men først tenkte jeg å poste litt bilder av mine første hjemmelagde boller på ett år - for det smakte utrolig godt. Det er vanskelig å helt casually ta bilder av en pai her i huset, tydeligvis. I går kveld fikk vi besøk av bestemor, bestefar, onkel og mor for å feire både mamma's bursdag som var på onsdag, og min hjemkomst. Så i den anledning ble det boller, pai, kaffe, brus og is, så jeg var superfornøyd! Skulle gjerne ha sagt jeg bakte det også, men jeg tok visst litt feil da jeg trodde jet-lag'en min var over, så jeg våknet klokka halv to til nystekte kanelboller isteden. Ikke noe å klage på, med andre ord - mamma gjorde en super jobb. 


Senere på kvelden tok jeg og Kristina turen opp til Oftenåsen, hvor utsikten var helt fantastisk fin i går, med rød himmel og speilblank sjø. Da jeg kom hjem igjen sto også Gabriel i gata, så da ble jeg med han opp til Marvin, naboen, og sa hei til de som var der. Det er egentlig utrolig gøy å se igjen alle her i byen, særlig ettersom alle reagerer med "hei...NEI HEI E DET DÆ??? HERREGUD" hver gang jeg casually går forbi og sier hei, haha. Det kommer nok til å ta en liten stund før jeg har møtt alle igjen, så det er nok ikke over med det første. Men det gjør ingen verdens ting. 

Anyway, jeg må nesten se til å komme meg på trening, så vi blogges! 

Fristet det med bakst?

//Silje

Brekkie
Dagen i dag startet med en bedre, rolig frokost, noe jeg har savnet i USA. Det har faktisk så utrolig mye å si hvorvidt man liker kjøkkenet i ett hus, når det kommer til å lage mat, samtidig som det selvfølgelig utgjør en forskjell at jeg har sommerferie nå. 
I dag skal jeg en tur på skolen med karakterene mine fra SHS, før jeg må prøve å få meg ett nytt gymmedlemskap og en jobb, haha. Jeg skal også prøve å rydde opp litt i Bloglovin', ettersom jeg bare helt sluttet å lese blogger mot slutten av oppholdet mitt, og dersom jeg føler for det skal jeg begynne å gå gjennom skuffer og bokser på rommet mitt, slik at jeg får orden på ting der inne. Det er mange prosjekt på planen fremover, blant annet å bygge nytt klesskap, kjøpe ny seng og gjøre om litt på rommet mitt, så det er like så greit å begynne så snart som mulig. 

Hva skal du gjøre i dag?

// Silje

Créme Brûlée

Hei fininger!

Da var endelig semester 1 over, og jeg går ut av det med toppkarakterer i alle fag untatt Engelsk og Pre-calc, hvor jeg klarte sterk B i begge, så det er jeg strålende fornøyd med. Uka har faktisk fått noen rutiner på plass for min del, og treninga har også kommet dit jeg ønsker den igjen i takt med overskuddet.

Nå sitter jeg i senga og hører på at Tora snakker på facetime med ei amerikansk venninne om noe veldig underholdende drama, og vi er stapp mette etter dagens middag. I dag forsøkte jeg faktisk å lage Créme Brûlée for første gang i mitt liv - ettersom folk alltid sier det er så vanskelig å få til bra - og det ble helt perfekt! Det ble så fantastisk godt, og konsistensen ble akkurat slik jeg ønsker, så med noen friske bringebær på siden gikk det ned på høykant.

Det betyr altså at alt jeg har laget av mat siden jeg kom hit har falt i smak, så det er jo utrolig gøy. Jeg liker å se det som at jeg har lært av de beste, ved å hjelpe kjempeflinke foreldre og besteforeldre med å bake og lage mat hele livet. Det er jo så koslig, og jeg setter så stor pris på at jeg finner en glede i å lage mat også, for det er jo helt klart noe jeg vil ta med meg videre.

Uansett, i går var vi jo i bursdag til Giulia og Mari, noe som også ble farvel med dem, og utrolig mye tristere enn forventet. Men jeg kommer helt sikkert til å besøke Giulia i Italia en gang, og jeg har også til gode å se Brazil en gang i livet ;-)

I morgen står det litt shopping og The Stratosphere med en gjeng nordmenn på planen, og mamma - ikke søk opp attraksjonene på Stratosphere før vi er hjemme igjen, haha.

Jeg satser på å ta med kameraet også, og speaking off så har jeg akkurat bestilt meg nytt objektiv, ææh! Gleder meg så utrolig mye. Det ble bursdags- eller julegave fra mamma og pappa, ettersom jeg stort sett ønsket meg penger fra dem for å kjøpe ting her. Så det ble virkelig knall!

Ettersom dette allerede er ett veldig uryddig innlegg så skal jeg bare runde av her, også snakkes vi siden!

Looking for Alaska

Hei!

I dag var det tilbake på skolebenken, noe som resulterte i 5 timer søvn i følge mitt Jawbond armband som jeg fikk i bursdagsgave av vertsforeldrene mine (helt genial gave, det er faktisk supergøy å ha full oversikt på hva man gjør i løpet av en dag), og i skrivende stund sitter jeg på senga etter ett langt, varmt bad. Jeg satser på en lengre natt i natt, og sier meg fornøyd med at 50% av bookreporten min på Looking for Alaska, som skal leveres inn i morgen, er ferdig, og tenker å ta kvelden fortest mulig. Jeg har jo brukt en evighet på denne boka, da jeg så og si aldri setter meg ned for å lese her borte, men boken var helt klart verdt det! Det er bare noe med John Green og måten han skriver på altså, helt fantastisk. Det ryktes også at det kommer en film i Juni neste år, så det krysser jeg fingrene på at stemmer! Nå synes jeg jo at The Fault in Our Stars slo denne med god margin, men godt og drivende lesestoff allikevel. 

Ellers så var det jeg som stelte istand søndagsmiddagen i går, og da sto det Quiche, tropisk salat og fransk brød på menyen. Nam! Om noen er interesserte så kan jeg gjerne dele oppskriften her. -Det fine med quiche er jo at man kan skreddersy den i detalj, så den passer enhver persons smak! Selv brukte jeg ingen oppskrift, men den ble helt knall allikevel. 

Flere tilbake til hverdagen etter en lat juleferie?

//Silje

World Market

Beklager alle mobilbildene for tiden, jeg skal sørge for at det blir mindre av det fremover!

I dag var vi ihvertfall en tur på world market, hvor de ikke har noe Norsk, men litt av hvert fra Sverige og Tyskland! Så da har jeg omsider skaffet meg litt godt som ikke selges her, OG (!!!!!!) pepperkaker og gløgg! Jeg er sååå utrolig glad, og begge smakte akkurat som de skal. Utrolig nok likte folket her også gløggen, så da spørs det om jeg ikke må tilbake en tur igjen for å skaffe litt mer til jul. Jeg kjøpte med ei flaske til en overlykkelig Tora med det samme, så da blir det litt jul i år også! Hun mistenker i tillegg at hun har grøtris i julekalenderen sin, så da blir det nissefest, hehe.

Ellers så er det pajamaday på skolen i morgen, og jeg synes dere fortjener ett bilde av mitt antrekk når den tid kommer, for det er virkelig..noe for seg selv.

Vi blogges!

//Silje

Daquiri

Heihei!

Nå sitter jeg nydusjet på senga og nyter fridagen, etter å ha kjempet for å sove utpå til tross for de forferdelige hundene som jeg har mest lyst til å fjerne stemmebåndene på. Finn mer høylydte og irriterende hunder så er du god!

I går fikk jeg også julegaver tilsendt både av søskenbarnet mitt så Marianne m/familie, og Andrea. Jeg venter også på en del andre pakker, så jeg krysser alt jeg har for at de ikke har blitt stjålet i posten eller noe slikt. I går kveld dro jeg med vertsfamilien på en restaurant de hadde gavekort på - som viste seg å være en sjømatrestaurant, men til min store lettelse luktet det ikke fisk der inne. Jeg har ikke noe problem med å spise fisk dersom det er laget hjemme (i Norge), men jeg tar aldri sjangsen på å bestille det på restaurant. Dermed ble det bakt potet, salat og New Tork Strip på meg isteden! Samt noen baconrullede reker til forret, og hvitløksbrød som vertsforeldrene mine bestilte. Når jeg tenker meg om så bestilte også vmor en kjempegod Créme Brûlée til dessert også, så jeg kan love jeg ble stappmett. Spiste ikke alt da, men siden dette er amerika, så står restene i kjøleskapet.

Vertsmor bestilte meg også en virgin Strawberry Daquiri (altså alkoholfri), og den var så sinnsykt god! Jeg vil tilbake bare for den! Nesten så jeg vil si at den overgikk milkshake på godhetsskalaen. De har sikkert like stort innhold av sukker også da, forsåvidt...

Akkurat nå må jeg kjappe meg å ordne meg og pakke opp dagens pakke, før det blir videre for julekakebaking hos områderepresentanten min.

Vi blogges!

Hva er deres planer for helgen?

//Silje

Fortune Cookie

I dag kom vertsmor hjem med middag fra Panda express, og for meg som spiser kinesisk én gang i året når vi er på Gran Canaria, så passet vel det igrunn fint, ettersom familien reiser uten meg i år. Har forstått det slik at de skal til Anfi Tauro isteden for Anfi Del Mar i år, så det skal bli spennende å høre hva de synes om det. Tviler på at det erstatter Club Monte i fremtiden, men det er jo alltids gøy å prøve noe nytt.

Dette ble da mitt livs første fortune cookie *freaky friday feeling*, og jeg vil påstå den er rimelig on point, så jeg håper den har rett i utfallet!

// Silje

Pakke i posten!

Lokal tid: 23:45

Heia!

I går da jeg kom hjem fikk jeg den gledelige overraskelsen av at mamma og pappa hadde sendt meg noe norsk mat, og det var selvfølelig kjempeherlig! Kvikklunsjen har allerede forsvunnet, og jeg vet heller ikke om smashposen overlever helgen, hehe.. Dette ble bare et hasteinnlegg, for som dere ser er det sent.. 

Jeg fikk uansett gjort ferdig videoen om meg selv og litt av livet mitt til Video production nå nettopp, så det var verdt det! Jeg lagde den dobbelt så lang som det var foretrukket, og jeg kunne helt sikkert ha gjort den 10 ganger lengre uten å få med halvparten av alt jeg vil ha med også, men jeg ble fornøyd med resultatet. Dersom dere ønsker kan jeg sikkert legge den ut på bloggen, selv om det er litt kleint, haha :) 

Ha en fin dag, alle! 

-Silje

Baby sitter Celia

//Forhåndskrevet innlegg skrevet i går

Enkelt og greit ble jeg fryktelig lei av monopol og charades, så jeg tok med guttene på Subway borti gata. Verdens beste barnevakt!

De har ikke lov til å drikke Cola, fant jeg ut etter at jeg hadde kjøpt det til Beau, så på bildene fikk han late som at Spriten min var hans, haha. På tur hjem fikk de også en Icee hver, eller slusj om dere vil, så de ble altså noen "spoiled rotten butts" som vertsmor så fint kalte det. 

How to be a white girl

Etter en travel dag på jobb så handlet jeg inn diverse til en god kveldsmat og smoothie. Den ble helt usedvanlig god, samtidig som den er 100% økologisk.
Det jeg brukte var:
Hjemmepresset appelsinjuice med fruktkjøtt
En halv banan
En spiseskje vanilje kesam (du kan gjerne bruke mager, men jeg foretrekker smaken på den orginale)
Og frosne jordbær

Etter å ha helt dette over i starbuckskoppen fikk jeg tidenes stereotypiske white girl feel når jeg satte meg ned på senga med macen og mitt blomstrete sengetrekk, så det måtte nesten dokumenteres (spyr innvendig).

Ha en fin kveld!

Hamburgare

Hej allihopa!
Da var det endelig Mai, og måneden startet ute på byen, med ny 3G som høydepunkt. Misforstå meg rett, det var gøy i går, men var ikke helt i festhumør så dro hjem allerede i tolvtiden.
Men nå er det ihvertfall tid for en av de beste, og verste månedene i året. For min del kjenner jeg at jeg sliter veldig mye mer enn forventet av tanken på at jeg skal flytte, og jeg kunne også ønske meg at været går tilbake slik som det var forrige helg, men jeg ser frem til en (forhåpentligvis) veldig fin måned, med mange varme dager, mye latter, grilling, godtfolk og kos. Og selvfølgelig god mat! Satser på null eksamen og godt gjennomførte tentamener, og plutselig så er det ferie!

I dag har jeg ikke gjort så mye mer enn å trene armer, skuldre, litt mage og rygg, jeg har vært hos farmor en stund og inntatt så alt for mange nydelige kalorier, og toppet det hele med denne middagen.

Sola er nå på tur ned, samtidig som det regner fra blå himmel, jeg er svimmel, og forvirret av været og alt som skjer for tiden. Håper samtidig at alle ble fristet og har lyst til å komme på besøk ved en senere anledning for å sjekke ut mine undervurderte kokkeegenskaper, og ellers så får jeg bare ønske en videre god kveld og fin Mai måned!

Hva gjorde du natt til 1.?

-Silje

God morgen

Hva er dine planer for dagen?

-Silje

Friday Salad

Litt mobilblogging ved matbordet med The Voice snurrende på TV'en her nå. Herlighet, akkurat nå synger ei jente so heter Julie Stokke, såå flink!

Håper alle har en fantastisk fin fredagskveld!

Nam

Heia!
Startet dagen i dag med en treningsøkt klokken ti, og det var helt utrolig herlig! Orket ikke å bruke min egen kreativitet, så jeg endte opp med å sette på 3 circuits på 7 monthsappen isteden, som blir en fullbody økt på rundt 25 minutter, så det var perfekt. Den appen er genial om man har dårlig tid til å trene en dag, og hvis dere lurer på hvordan den fungerer så er det bare å søke opp 7 months eller noe sånt i appstore. Jeg for min del pleier å ta bare 1 circuit på den de dagene jeg trener på treningssenteret eller allfit også, fordi jeg kan jo ikke miste noen liv! Hehe. 

Uansett, har ikke gjort så mye i dag annet enn å lese på litt spanskgloser - takker gud for at snille Andrea sendte meg bilde av dem ettersom jeg såklart glemte boka på skolen - til prøven i morgen, men jeg har jo spist mat da. Og jeg liker å se bilder av mat, ta bilder av mat, kjøpe mat, lage mat, spise mat og ja - you name it. Jobber tilogmed med mat. Jeg bare elsker mat. Så her er dagens lunsj/middag, kommer litt an på om vi skal spise noe når mamma og pappa kommer hjem i kveld.


Kunne ikke kutte opp jordbæret i biter når jeg så det ble formet et hjerte der....


Enn at rester kan være sååå godt! 

I går så spiste jeg jo som sagt middag hos bestemor og bestefar, så da endte jeg opp med ei fruktskål og litt sjokolade på kvelden, ettersom jeg ikke vart sulten nok til å ville ha noe ordentlig mat. 

Har forresten stelt istand et innlegg om treningsdagboka mi, så kommer til å poste det utover kvelden eller i morgen tidlig. 

Har dere noen sykt gode eller enkle retter å anbefale? Tar imot alle tips med åpne hender haha

-Silje

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » Mai 2017 » April 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits