Oh, Happy Day

Dagen i dag har egentlig bare vært fantastisk fra start til slutt.

Startet den med et møte i banken ang. Budsjett og kontoer etc. Før jeg flytter til høsten, og avsluttet den med 3,5t non-stop prating (kun avbrutt av munnfuller med sushi) sammen med kjære Synne, på Mintage. Helt sikker på at vi kunne ha snakket videre to døgn i strekk, så det var helt utrolig hyggelig! For å si det sånn kom hun akkurat hjem fra back-packing i Asia - og vi kom ikke engang inn på temaet.

I tillegg kom Mac'en min i posten i dag!! Så nå blir det mer blogging fremover kan dere tro. Så snart jeg får tid til å starte den opp i det minste, for her har det gått i ett de siste dagene.

Uansett, tenkte bare jeg skulle gi et lite pip.

Cya!

-Silje

Les mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits