Packed 'n Ready

Da var det bare litt over 8 timer igjen til toget går, og reisen er igang. Snakkes i Vegas!

Lunch Date

Dagen i dag har i mine øyne vært helt perfekt, med en fin balanse av å ha fått mye gjort, samtidig som jeg har kost meg masse.

Jeg startet dagen med å stå opp tidlig, akkurat i tide til å svare da Jade, min beste venninne i Vegas, ringte meg på facetime. Så vi fikk catchet up litt, samtidig som jeg sminket meg, og senere hadde litt "smoothie prep".

Senere gikk turen til 3T, før det ventet en kjempekoslig lunch date på Chez Mathilde, byens fineste Café-Restaurant etter min mening, med Stine. Hun er en av mine absolutt nærmeste, og en helt fantastisk person innenfra og ut, og skravla går i ett sett når vi endelig møtes. I dag ble det også snakk om noen spennende fremtidsplaner, så dersom det blir noe av dette kommer det senere på bloggen!

Stjal et bilde fra Stine ettersom jeg ikke tok noen selv, men altså bare se den fantastiske foccaciaen da. Dødsgod, og jeg var stappmett etter halvparten!

De som følger meg på Insta fikk nok også med seg min lille hyllest til favorittmerket mitt, Gymshark, på tur til trening i morges - og dersom dere vil ha flere oppdateringer fra meg er brukernavnet mitt der @siljem0ller.

Jeg fikk også spørsmål om jeg kunne komme på Carlings å ta kveldsvakta der i kveld, og det passet meg aldeles perfekt da ettermiddagen min sto åpen. Så i dag har jeg både fått trent, sosialisert, brukt penger og tjent penger, så det er lite å klage på fra min side altså. Akkurat nå har jeg spist havrelompepizza til kveldsmat, og sett en episode masterchef, og har fremdeles overskudd av dagen. Så herlig!

Så i morgen blir planen å stå opp i rett tid, og starte pakkingen til Vegas, som har blitt litt utsatt ettersom jeg plutselig har gjort så mye på formiddagen de siste dagene. Ikke at det haster enda, men pakkinga er nødt til å være så gjennomtenkt, at jeg virkelig ikke burde vente med den til dagen før.

Plutselig ble dette et skikkelig langt innlegg, gitt! Men tenkte jeg skulle gi lyd fra meg ettersom jeg faktisk hadde en del å skrive om i dag.

Hva har du brukt onsdagen din på?

-Silje

Smoothie time

Jeg elsker å starte dagen med en næringsrik, frisk smoothie, stappfull av vitaminer og mineraler! I dag ble det en lett variant med:

•Frossen banan

•Frossen mango

•Frossen spinat

•Grønnkål

•Nypresset appelsinjuice

Ettersom jeg presser appelsinene selv, og kjøper hele bananer og mango som jeg fryser ned,vet jeg også akkurat hva som er i smoothien. Ferdigpakker kan ha tilsetningsstoffer i seg, noe jeg unngår dersom jeg kan. Dessuten smaker det faktisk mye bedre av de smoothiene jeg lager "fra bunnen"!

De dagene jeg ønsker en litt tyngre smoothie, for at den skal kunne fungere som en frokost eller et mellommåltid i seg selv, så tilsetter jeg ofte litt havregryn, chiafrø og/eller litt vaniljeprotein, for ekstra fiber og protein, noe som gjør den mye mer mettende.

Jeg har forresten startet på et lite innlegg om hva jeg har gjort i det siste for mange dager siden, men en liten VSCO update, men macen min samarbeider ikke om dagen, så jeg får rett og slett ikke fullført det. Evt. Legger jeg det ut med mobilen senere, men føler det sjelden blir optimalt med tanke på pixler og oppløsning av bilder.

Jeg har med andre ord ikke glemt det, men det er altså foreløpig ikke noe å vente på.

Jeg tar forresten med glede imot din favoritt-smoothieoppskrift! Har du noen tropiske varianter blir de særlig godt tatt imot, da jeg elsker alt av mango, fersken, pasjonsfrukt etc.

Hvilken smoothie er din favoritt?

-Silje

REISEFEBER

Shiit, 

innså først i dag at det bare er 12 dager igjen til jeg reiser til Vegas! Hvor sykt er ikke det? 
Kjenner selvfølgelig allerede at jeg nesten er litt stressa på å rekke flyet videre fra Gardemoen, ettersom jeg har knapt med tid på flyplassen, og det er mye forsinkelser i flytrafikken om dagen, men jeg får nok bare ta det som det kommer. Er uansett supergira på avreise, og kjenner at dette blir skikkelig bra. Det trengs for å si det sånn da. 

Har snakket mye med jentene mine i Vegas nå i kveld, og nå som vi faktisk har begynt å legge spesifikke planer begynner det å gå opp for meg at jeg faktisk skal få reise tilbake. Eep. Gleder meg sånn! Og begynner nok å pakke ganske så snart, kjenner jeg meg selv rett. Det blir nok et lite puslespill ettersom jeg helst vil ta med meg så lite som mulig i baggasjen dit, så jeg får følge godt med på værmeldingene fremover. 


 

Processed with VSCO with a5 preset
Slenger med latest buys, så utrooolig fornøyd! Vil bare påpeke at jeg ikke er av typen som går ut døra og impulskjøper Acnesko til daglig, for jeg har heldigvis litt planer for fremtiden, og sparer deretter. 


I helga var det også det årlige Amfi-Nyttårsbordet! Dette året på Stiklestad Hotell, med koltbord og underholdning. For min del holder det i massevis å være på Huze på Steinkjer, slik som jeg har vært de tre tidligere gangene jeg har deltatt, men så er det jo også selvfølgelig gøy å prøve noe nytt. 
Her er jeg med Kari - sjefen min på Carlings (noen husker henne kanskje fra GCinnlegget?), og Helene, barndomsvenninna mi, som jobber på nabobutikken. 


 

Ellers er det jo som alltid lite oppdateringer fra meg om dagen, og jeg får se litt hvordan dette blir utover våren. Jeg er bare utrolig opp og ned om dagen, og er nødt til å prioritere meg selv i første rekke, uten noe som henger over meg på et vis. Jeg blir jo unormalt stressa av hva det nå enn skulle være, så jeg er nødt til å være god til å sette meg ned å trekke pusten innimellom. Jeg synes jo vel og merke det er ganske terapautisk å skrive blogg, men det er bare ikke alt jeg ønsker å snakke om riktig enda. Jeg var god på hele den ærlig-blogg greia før, men jeg har tydeligvis vokst på meg et aldri så lite filter, om ikke en hel mur. Så nå fokuserer jeg på å rydde opp i de små tingene i livet, som at kamerarullen på mobilen nå kun består av 100 bilder etter jeg sorterte alt i drop-box, og at rommet er rundtvaska og det meste rundt meg er ryddig. Et steg av gangen, i riktig retning. Også satser jeg på litt generell motivasjon til jeg skal begynne å studere igjen. Selv om jeg vel og merke tror og håper at bare det å flytte ut og vekk for ei lita stund kan gjøre godt, ettersom jeg er blitt i overkant hjemkjær etter USA-oppholdet. 

Det kommer et lite innlegg snart om hva jeg har gjort den siste tiden, så får dere i hvert fall en liten update på den fronten. 

Enn så lenge,

God natt! 

-Silje

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits