Time for a cleanse

Heisann! 
Dagen i dag startet tidlig med en tur på brun og blid, da vaskeren vår kom rundt klokka 8, etterfulgt av en tur på Amfi, hvor jeg gikk til innkjøp av en ny ekstern harddisk, slik at jeg kan få ryddet opp på Mac'en, og samlet alt jeg har av dokumenter på minnepenner og i dropbox etc. på ett sted. Det ska bli så godt å få gjort noe jeg har gått å fundert på så lenge, og til de som lurer etter forrige innlegg - så har valget mitt falt på Macbook Air med max på alt av ytelse og lagring. Jeg kommer nok til å sende inn min gamle Mac til pant, noe som gir meg et applegavekort på rundt 2300kr, også vil jeg i tillegg spare 1000kr takket være studentpriser, så det vil bli akkurat som at jeg kjøpte en Air uten alt tillegget. I tillegg fikk jeg jo igjen en god del på skatten i går, så da gjøres det med litt bedre samvittighet også. Jeg skal jo trossalt studere til høsten, og jeg kjenner jeg bare blir mindre og mindre gira på å bruke penger om dagen. Så det er jo bra. 

Nå skal jeg lage meg en alt for sen frokost, noe som ikke ville ha gjort mamma superhappy, så vi blogges senere! 

Adios. 

-Silje

REISEFEBER

Shiit, 

innså først i dag at det bare er 12 dager igjen til jeg reiser til Vegas! Hvor sykt er ikke det? 
Kjenner selvfølgelig allerede at jeg nesten er litt stressa på å rekke flyet videre fra Gardemoen, ettersom jeg har knapt med tid på flyplassen, og det er mye forsinkelser i flytrafikken om dagen, men jeg får nok bare ta det som det kommer. Er uansett supergira på avreise, og kjenner at dette blir skikkelig bra. Det trengs for å si det sånn da. 

Har snakket mye med jentene mine i Vegas nå i kveld, og nå som vi faktisk har begynt å legge spesifikke planer begynner det å gå opp for meg at jeg faktisk skal få reise tilbake. Eep. Gleder meg sånn! Og begynner nok å pakke ganske så snart, kjenner jeg meg selv rett. Det blir nok et lite puslespill ettersom jeg helst vil ta med meg så lite som mulig i baggasjen dit, så jeg får følge godt med på værmeldingene fremover. 


 

Processed with VSCO with a5 preset
Slenger med latest buys, så utrooolig fornøyd! Vil bare påpeke at jeg ikke er av typen som går ut døra og impulskjøper Acnesko til daglig, for jeg har heldigvis litt planer for fremtiden, og sparer deretter. 


I helga var det også det årlige Amfi-Nyttårsbordet! Dette året på Stiklestad Hotell, med koltbord og underholdning. For min del holder det i massevis å være på Huze på Steinkjer, slik som jeg har vært de tre tidligere gangene jeg har deltatt, men så er det jo også selvfølgelig gøy å prøve noe nytt. 
Her er jeg med Kari - sjefen min på Carlings (noen husker henne kanskje fra GCinnlegget?), og Helene, barndomsvenninna mi, som jobber på nabobutikken. 


 

Ellers er det jo som alltid lite oppdateringer fra meg om dagen, og jeg får se litt hvordan dette blir utover våren. Jeg er bare utrolig opp og ned om dagen, og er nødt til å prioritere meg selv i første rekke, uten noe som henger over meg på et vis. Jeg blir jo unormalt stressa av hva det nå enn skulle være, så jeg er nødt til å være god til å sette meg ned å trekke pusten innimellom. Jeg synes jo vel og merke det er ganske terapautisk å skrive blogg, men det er bare ikke alt jeg ønsker å snakke om riktig enda. Jeg var god på hele den ærlig-blogg greia før, men jeg har tydeligvis vokst på meg et aldri så lite filter, om ikke en hel mur. Så nå fokuserer jeg på å rydde opp i de små tingene i livet, som at kamerarullen på mobilen nå kun består av 100 bilder etter jeg sorterte alt i drop-box, og at rommet er rundtvaska og det meste rundt meg er ryddig. Et steg av gangen, i riktig retning. Også satser jeg på litt generell motivasjon til jeg skal begynne å studere igjen. Selv om jeg vel og merke tror og håper at bare det å flytte ut og vekk for ei lita stund kan gjøre godt, ettersom jeg er blitt i overkant hjemkjær etter USA-oppholdet. 

Det kommer et lite innlegg snart om hva jeg har gjort den siste tiden, så får dere i hvert fall en liten update på den fronten. 

Enn så lenge,

God natt! 

-Silje

Dagen i dag

Dagen i dag har i grunn vært veldig fin. Jeg er ikke lenger helt panisk over tidsforskjellen, og hjemlengselen har roet seg noe, særlig da det viser seg at jeg fint kan holde kontakt med de hjemme. 

Uansett så startet jeg dagen med å dra over til områderepresentanten min, som bor et lite stykke nord for midtown, for å være sammen med hennes to vertsstudenter og en annen vertsstudent som drar videre til sine vertsforeldre i morgen. Jeg husker faktisk ikke navnet på noen av dem (...) men hun som ikke bor der er fra Ukraina, og de to andre er fra Brasil og Italia. Alle jentene var veldig hyggelige, og vi brukte formiddagen til å pusle, være ved bassenget og til å lage oss lunch sammen. 

Senere på kvelden lurte vmor på om jeg ønsket å være med henne over til ei venninne som hadde et slags donating gown sale, der hun hadde en masse donerte designerkjoler som ble solgt til $25 helt uavhengig av førpris. Ettersom det hørtes topp ut, til tross for at jeg ikke hadde noen forventninger om at kjolene faktisk var fine, så ble jeg med. Og jeg tok sååå feil! Det var så utrolig mange kjoler, og ettersom de aller fleste var i str 0-6 så passet det meg utrolig bra. Komisk nok så var den ene kjolen jeg kjøpte i str 0 og må sys inn litt, imens den andre var i str 6 og satt som støpt, så aldri stol på størrelser sier nå jeg. 

Uansett, jeg endte opp med disse to helt nydelige kjolene (de vises alt for dårlig på bildet, så skal få tatt noen bilder der jeg har dem på senere), der den mørke er en Giovanni kjole med en førpris på $600 og den lyse var en Faviana kjole med førpris på $590. Altså, for 310 norske kroner, så fikk jeg to kjoler til en verdi av nesten 7400kr. Så det er vel hvordan man sier velkommen til Amerika og tidenes kupp, eller hva?


Etter å ha vært på veldedighetssalget så kjørte vi videre til Gold's Gym for å skrive under på kontrakten min der, så da har jeg endelig treningssenter i boks. Jeg gleder meg så utrolig mye til å sette igang med treningen igjen; særlig etter å ha sett fasilitetene der nede. Med Gold-medlemskapet jeg valgte har jeg forsåvidt tilgang på alle Gold's Gym senterene i hele USA, så dersom jeg blir fryktelig lei kan jeg alltids få noen til å kjøre meg til ett av de fem andre de har her i Vegas. 
En ting som også gledet meg var at de hadde en "health foods" butikk vegg i vegg med gymmet, så der kan jeg i det minste få tak i noe som ikke inneholder 50% sukker og 50% fett, slik som alt gjør alle andre steder.


Meg i øyeblikket. Jeg driver forresten og sparer på den Rug-Sprø boksen, samt leverposteien i kjøleskapet, så om noen føler for det må dere gjerne sende meg mer :D 

Hva synes dere om kjolene så langt?

-Silje
 

Innkjøp Oslo

Bedre sent enn aldri sies det. I tillegg til dette kjøpte jeg også en grå shorts og en genser, men de var så basic at jeg ikke tok meg tid til å ta bilde. Jakken over var jeg utroolig usikker på om jeg skulle kjøpe, for den var i grunn unødvendig dyr, men samtidig så fin, og prisen sørger jo også for at det ikke blir noe alle kommer til å ha i klesskapet i løpet av en måneds tid, så den tid den sorg.

Beklager pixlene på bildene forresten, latskapen min overtok dessverre dømmekraften da jeg eksporterte de fra picasa i 700px. 

Noe du likte?

Colorful JunkDette mottok jeg i dag i posten fra Junkyard (mer eller mindre sponset av Kristin Gjelsvik, da jeg vant gavekort av henne i Desember), og jeg er såå klar for sommer, farger og liv! Er faktisk sykt overrasket over at genseren ble min favoritt, fordi det var nesten tilfeldig at jeg kjøpte med den, men den er både kul og rååbehagelig! Illustrasjonsbildet ble i overkant blurry ettersom jeg tok det nå nettopp, og det er veldig skumt på rommet, men det funker fint.

De andre toppene ble også veldig fine, har jo alltid vært superfan av tiedye, men jeg vurderer å bytte inn Dr. Martensene mot en mindre str, fordi de ble litt store i 38, det eneste som er kjipt er at jeg da kaster 80kr ut vinduet på retur... Men samtidig MÅ jeg jo ha dem, har blitt helt frelst av Dr. Martens etter mine burgunder vinterversioner, og da jeg så disse smale, nye modellene med svarthvitt print måtte jeg nesten ha dem. Vi får se!
Dette ble et veldig rotete innlegg, så da sier jeg god natt og hadet bra, vi blogges!

Hva synes dere?

-Silje

All new


Mine nye Air Max Thea! Fra junkyard. Er så fornøyd med disse, særlig siden jeg har Nike Free Run 3 og Nike Free Tr Fit 3 fra før, og disse egner seg veldig dårlig til utendørs aktivitet. Disse er hakket mer hverdagslige, og samtidig superfreshe! Dog noe tyngre, for har allerede testet dem på en coopertest og ei Allfit økt. 


Helt enkel turtle neck langermet crop, fra HM. Kjøpte også en annen genser der, men er for lat til å vise den. 


Har dere sett en så rå treningstights før?? I tillegg kostet den bare 225kr og sitter helt fantastisk i midja. Det nederste bildet har helt elendig kvalitet, men tenkte å vise den på, så jeg bare tok et bilde etter trening nå i dag. 


Den kjempefine overraskelsen jeg fikk av mamma på lørdag! 


Tenkte jeg faktisk skulle poste bildene jeg tok i helga før jeg begraver meg i matten. Det går forresten fremover! 

Hva synes du?

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits