>Oslo

Hei, lenge siden sist! Akkurat nå sitter jeg på flyet til Oslo (Edit: innlegget ble ikke opplastet, sitter nå på fridays) sammen med mamma og lillebroren min, så har med andre ord fått meg en aldri så liten langhelg.
I det siste har det vært fullt opp med jobb, skole og blant annet fest to helger på rad, noe som er veldig mye til å være meg, haha.

Jeg kjenner det skal bli utrolig godt med et tredagers avbrekk nå! Har absolutt ingen planer utover litt shopping og restaurant i dag, så det blir nok ei rolig helg på Røyken hos Onkel og familien resten av tiden.

Det åpnet faktisk Godteland (?) på Steinkjer i går, og det var helt sykt, tilogmed for meg som ikke er særlig glad i godteri! Jeg endte opp med disse to, pluss noe som het "Nerds" fra Wonka; mest for affeksjonsverdien, som den potterheaden jeg er.

Når det kommer til utveksling så har det faktisk skjedd noe skikkelig rart, og fantastisk i mine øyne! Jeg har ikke fått familie eller noe sånt, men Harvard er et lite hint. Vet ikke nok om opplegget enda, og denne tingen er heller ikke helt fastsatt, så venter med å fortelle noe mer før den tid kommer. Er ihvertfall superexited!

Hva skal du gjøre i helgen?

-Silje

(Dette er et shoutout til Sindre)

Hvordan finner dere meg?

Når dette innlegget postes har jeg akkurat satt igang nok en stengevakt på den kjempekoselige kafeen jeg jobber på.


 

Det er en ting jeg har blitt veldig overrasket over i det siste, fordi som noen dessverre vet så hadde jeg jo en elendig blogg for 3-4 år siden eller så, og det som er så merkelig er hvordan i all verden har det seg at jeg plutselig har fått venneforespørsler på blogg.no fra rundt halvparten av de bloggene jeg var venner med tidligere? Da snakker jeg om blogger jeg helt hadde glemt, og noen jeg har vært innom en gang i ny og nè, som plutselig bare har funnet meg igjen. Synes det bare er så merkelig, så hvordan finner dere meg?

 

 

Ingenting

Ja, ingenting beskriver dagen i dag ganske bra i grunn. 

Spiste middagsrester til frokost, leste blogger og lakket negler, og spiste middag hos bestemor og bestefar. Nå sitter jeg nok en gang i senga, i samme koseklær som i går, med musikken på akkurat litt for høyt og tumblr åpen i fanen ved siden av blogsoft. Koser meg masse med andre ord, og minner meg selv på at på ei slik helg burde jeg kanskje vært litt sosial. Men så bare blir det ikke sånn. Gleder meg til vår og scooterføre, det skal bli helt fantastisk! Må samtidig benytte anledningen til å gratulere kjære Johanne med 19årsdagen hennes i går, og si sorry for at jeg ikke orket å komme i bursdagen din... Men sånn går det når jeg er under 18 og dere skal ut på byen etterpå :( 

Snakker om neglelakk da forresten; Den siste måneden har jeg kjøpt to totalt overprisede essieneglelakker (til tross for at de var på salg) fordi jeg likte fargene så godt. Men herregud, hvordan har de neglelakkene fått så bra omtale?! De suger jo. Skrapes av i løpet av en dag, og et lag er heller ikke nok. Selv vil jeg påstå at både isadora og viva la diva knuser essie, noe som faktisk er helt knall for min del, ettersom de er billige og i mange ulike, fine farger. Så ikke kjøp essie folkens! Dagens visdomsord hehe. 


Dette er meg i dag. Hadde på meg dongribukse i 2 timer da, men det var lenge nok. 

Legg merke til lysene i vinduet forresten, for de pluss de kanskje 10 andre duftlysene fra IKEA jeg har plassert rundt i rommet og reservelageret i den ene hvite boksen er grunnen til at jeg nå er immun mot lukta av eple og kanel- og vaniljeduftlys med mindre jeg lukter helt inntil. Andre folk synes rommet lukter godt da, så det er jo bra, men savner at jeg ikke har kjent lukta skikkelig siden typ 8. klasse haha. Taper. 

Følg missnordng eller nordengprivat på instagram som en liten godgjøring fra min side da folkens!

-Silje

Mind your manners

Heia! 
Det har ikke skjedd stort i dag, bortsett fra en ganske rolig skoledag, trening og en bytur. Har forresten skaffet meg en treningsdagbok fra getinspired, så tenker å vise den i et senere innlegg!

Jeg dro på byen hovedsakelig for å kjøpe med litt mat hjem, fordi mamma og pappa er borte, men fant ut at jeg skulle bruke opp noen sentergavekort først. Kjøpte mer enn jeg har gjort på lenge, og her ble da dagens innkjøp: 


Hårfargen er forresten en god del lysere i virkeligheten. 


Alt er fra Gina Tricot. 

Kjøpte også en del småting og nødvendigheter, men det gidder jeg ikke legge ut her. 

Nå skal jeg lage meg litt middag, Cya!-Silje

Remote Control
Deilig å finne denne praktiske saken i postkassa med tanke på at den kostet meg rundt 10-20kr med gratis frakt. Ah, ebaylivet. 

I dag var det helt fantastisk fint vær ute, men nok en gang iskaldt, så skal ikke si jeg nøt det særlig før jeg kom hjem og tok på meg velourdressen. Jeg har ihvertfall, som dere ser, fått tak i en fjernkontroll til kameraet mitt, så om jeg da skulle få lyst til å ta bilder av meg selv, så skulle det blitt en enkel sak. Er også heldig å ha en knallbra blitz, fordi de byttet ut litt kamerautstyr på jobb hos pappa, og dermed fikk jeg overta hans gamle. Så mørket er ikke et stort problem for bilder sånn sett! Selv om dagslys såklart er å foretrekke. 

Måtte selvfølgelig teste den...


Haha, hva som skjer med tunga mi aaner jeg ikke, men antar den får krampe av at den ikke vil minne om Miley for tiden. Ja, ja. 


"Æ like egentlig ikke det her æ"


Kanskje like greit at linsa valgte å fousere på planten isteden for håret mitt som ikke har møtt ei saks eller noe farge siden august-september.. Skal klippe meg snart, problemet er at jeg foretrekker Daniel Ursin på H2, men gidder liksom ikke å dra til Trondheim hver gang jeg skal gjøre noe med håret. 

Uansett, nå er jeg i full gang med å rydde rom og klesskap, og burde kanskje fullføre det isteden for å sitte på macen. Så får dere ha en fin dag videre! 

-Silje

Alt for fremtida

Jeg vil påstå man er litt skadet når en av grunnene til at man setter igang en blogg man hadde planlagt å starte i juni-juli i januar fordi det hadde vært gøy med en god årskavalkade neste år. Den skadde personen er nok meg, og jeg liker det. Men disse årskavalkadene til bloggerne har jeg faktisk alltid misunnet, fordi hvor fantastisk er det vel ikke å kunne se tilbake på alt man har gjort det siste året? Det er såmye fint og morsomt som har skjedd i livet mitt, men jeg har jo vært så elendig til å ta bilder, så da har jeg ingenting til å minne meg på det, og dermed falmer bare øyeblikkene så alt for fort. Så dette året skal bli morsomt å se tilbake på, herlighet! 


Hadde kun ett bilde som var bra fra nyttårsaften, så da ser det ut til at fine guttene får være med på årskavalkaden til neste år, gitt! 

Sånn generellt, annet enn utvekslinga, har jeg ingen andre planer i år enn Miley Cyrus konsert i Mai (HERREGUD som jeg gleder meg! Vært smiler siden 2006, så dette var på tide. Har golden circle billetter og skal reise med to gode venninner, så det er bare å håpe på godvær så blir dette helt supert), men det er godt å ha det åpent egentlig. Skal også ta mandlene da, men det er jeg jo ikke så begeistra for. Gleder meg på is-diett da, for om det er en ting som kjennetegner meg så må det være min store kjærlighet til vaniljeis fra diplomis, men det ryktes at kjærligheten til is ikke er like stor i ettertid. Ja ja, det sparte meg kanskje for et par kilo i USA. Folk driver og vedder på hvor mye jeg kommer til å legge på meg. Kult:).


Savner "gamle Miley", men dama er fremdeles rå i mine øyne, så så lenge hun roer seg ned ørlitte grann så kan jeg se meg veldig fornøyd. 

 

-Silje

Og der var vi igang

Wow, merkelig å være tilbake på blogg.no etter to år. Det at jeg skal begynne å blogge igjen føles nesten teit, men jeg har jo egentlig hatt kjempelyst, og ettersom jeg ser på utvekslingsblogg som noe helt genialt og nærmest en selvfølge; så fikk jeg ei unnskyldning da. 

Det er selvfølgelig uvant å skrive innlegg igjen, og det vil ta litt tid å få det på gli, selv om dette vel og merke ikke kommer til å bli noen heltidsjobb. Men med tanke på at jeg leser gjennom kanskje 40 blogginnlegg pr. dag, og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske, så tror jeg det går bra. Om dere er som meg når det kommer til blogglesning så er det veldig lov å adde bloggen min på bloglovin også, altså! 

Etterhvert vil det komme litt innblikk i hvem jeg faktisk er, hva jeg gjør og alt det som hører til på en blogg, selvfølgelig i tillegg til en god del snakk om utveksling. Dersom det er ønskelig kan jeg fortelle litt om hvordan søknadsprosessen og opplegget rundt det er, og hvordan det vil fortsette videre. Jeg har utrolig mye nytt og spennende foran meg dette året, så jeg ser frem til å drive denne bloggen, og håper dere vil følge meg på veien. 

 


I dag har vært en koslig, fin og utrooolig kald dag. Jeg sto opp rundt klokken ni, som er nesten som å sove utpå for min del (gal), til en skyfri, blå himmel og en cm nysnø. En vakker vinterdag med andre ord. I to-tiden kom jeg frem med toget til Trondheim, hvor søte Kosovare satt på stasjonen og ventet på meg. Ettersom jeg har en del gode venner i byen er jeg der rimelig ofte til at jeg bor 1,5-2 timer unna, men nå hadde jeg ikke vært der på en mnd, så det var på tide med et lite besøk igjen! Hadde også noen småting å ta meg av. Etterhvert møtte vi Melissa og satte oss på fridays for en god og kjeempesunn middag med milkshake OG VANN DA på siden, og det ble utrolig mye snakking. Herlighet hvor mye det er å catche opp på når det går en stund mellom at man møtes. Koso og Mel hadde vel og merke ikke møtt hverandre før, men jeg vet at de er like, og jeg liker dem begge, så jeg tvang dem nå til å bli kjent da. Melissas dobbeltgjenger Sara kom også og møtte oss, så da ble det også et nytt bekjentskap og mange timer med latter og høylytt snakking inne på restauranten. Til de ansattes store fortvilelse da, ihvertfall da jeg fant ut at det faktisk var mulig å skaffe seg gratis dessert den dagen #win.


Nydelige jentene


Synes forresten det burde vært forbud mot å plassere folk i lunsjbåsene når lunsjmenyen ikke er tilgjengelig i helgene :( Det er ikke like koslig der som oppe, og vi må fremdeles betale mer for maten! 


Det var ikke så fryktelig mye snø heller akkurat, ettersom vinteren i Trønderlag har streiket hittil i år, men Trondheim hadde i det minste sørget for litt snøkrystaller i vinterkulda. (Åh, enn at det er et år til jul da, dere...)


Gjengen i mørket. Hadde vært en fordel å huske å skru opp blitzen litt, og kanskje stå rolig, men skal huske det neste gang, I promise. (Sara - Mel - Koso)


...Har en ting for julelys. Er født på julaften akkurat når klokkene ringer inn klokken fem også da, så det kan ha en sammenheng (Man feirer meg, ikke jesus<3 No hard feelings bro)


Uansett, så tok jeg toget hjem igjen på kvelden, ettersom det er skole i morgen (gleder meg) så det ble bare en dagstur, men koslig var det! 

-Silje 

Heiia folkens

Hei til verden. Dette er bare et testinnlegg, helt ubetydelig osv.

Dette kommer til å bli en veldig vanlig blogg, med hverdag, mat, trening, mote og dere skjønner tegninga? Fordi det der ramsa liksom opp meg. Men grunnen til at jeg skal blogge igjen, fordi det er litt kleint egentlig uten grunn, er at jeg skal på utveksling til USA neste år! Jeg savner å blogge osv, men ettersom jeg ønsker en grunn til det, avventer jeg iallefall til søknadsprosessen min er skikkelig igang, fordi hittil er kun skriftlig søknad sendt, og det er litt for usikkert. Søker med STS for de som lurer. Selv om jeg håper ingen leser dette innlegget før det er slettet... Trengte rett og slett bare et startinnlegg så denne designredigeringa mi skal gå litt lettere for seg. (Ja, jeg lager designet selv #Nerd).

Slenger med et bilde, slik at jeg også får se hvordan formatet blir finest på bloggen. Legg meg gjerne til som venn da, om du faktisk leser dette, fordi etterhvert setter jeg selvfølgelig pris på et par lesere.This is mee and my bestie ChristineOgså min nyeste instaupdate (heter isilje, men har lukket profil, so if you want a piece you better follow)


Hasta luego! 

 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


Hei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits