Climbing mountains

God kveld!

Tenkte bare jeg skulle titte innom med litt bilder fra helgens hyttetur med noen av jentene jeg har tilbragt mest tid med på jussen så langt.

Litt fjelluft, kortspill og latter gjorde helt klart godt fra storbylivet.

På lørdag hadde vi en flott tur opp Gråkampen i Valdres på rundt 4timer. Vi gikk i relativt bratt terreng og gikk 600høydemeter før det ble en pust i bakken med matpakker og kvikk-lunsj. Vi hadde også møter med flere lemen (de andre var mindre begeistret enn meg for dette), en kjempesøt, men vettskremt hare, og en haug med ryper som rømte fra jegerne på fjellet.

Vi fikk også knallvær, så det ble en helt super tur!

Ellers har jeg slitt med mye kramper i magen i helga, og jeg ble enda dårligere da jeg kom hjem på søndag. Så siden det har jeg egentlig bare vært innelåst i leiligheten og jobbet som best jeg kan med skole herfra, imens jeg har prøvd å pleie meg selv til en viss grad. Jeg er på bedringens vei nå, men langt i fra helt bra! Jeg aner forøvrig ikke hva som feiler meg, men jeg har heldigvis legetime på fredag, så da får vi se hva jeg får utav det.

Enn så lenge håper jeg alle har ei kjempefin uke så langt!

-Silje

Én kommentar

Victoria Larsen

17.10.2017 kl.23:14

Så gøy! Kjempe fine bilder :-)

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits