Hvor er, hvor er, hvor er Silje?

20 stykker,

det er hvor mange norske som fremdeles leser bloggen min daglig, i gjennomsnitt! Og sist jeg faktisk postet et nytt innlegg på bloggen er lengre siden enn sist jeg postet en selfie på insta, og skal jeg tro Vilde, så "e det jævlig leng sia". 

Det har jo skjedd helt sinnsykt mye siden sist jeg oppdaterte dere kjære søte (som faktisk stalker denne platformen fremdeles(appreciate it)), noe som forøvrig ikke er så rart siden det har gått 5 mnd. Wow, tiden flyr. Husker altså den sushimiddagen som det skulle ha vært i går. 

However. 

De som følger meg på sosiale medier etc. har nok fått med seg at jeg har flyttet til Oslo, selv om dette ikke uttrykkelig er skrevet ned noen andre steder enn på Facebook, og i følge de som ser mine instastories og snapstories så "sjer det ut som æ har det sykt bra".
Og det stemmer jo for såvidt da, heldigvis. Det skal sies at mørkere tider, regn og økende skolepress ikke får frem mine beste sider, men jag mår. Fadderuka og oppstarten på studiet var i allefall over all forventning, og det å flytte til ny by var overraskende nok kjempedeilig, selv om jeg var livredd for det motsatte. 

Jeg har altså begynt på UiO's 5årige profesjonsstudium i Rettsvitenskap ved Det Juridiske Fakultetet, og jeg trives godt med det. Så langt synes jeg pensum er overkommelig, og exphil overlevbart, til tross for at jeg får litt panikk fra dag til annen. Helt til jeg innser at jeg faktisk ikke ligger så himla dårlig an. I tillegg liker jeg  veldig godt hvor selvstendig studiet er; tror faktisk ikke jeg har noe som er obligatorisk annet enn exphilseminar, ironisk nok. 

Men for dere som har lest bloggen her før, så vet dere jo også at medisin alltid har vært min store drøm, og at jus var en god nummer to, blablabla. Dette må jeg forøvrig i såfall sette av et eget innlegg til, da jeg antakeligvis kunne skrevet en hel bok om mine følelser rundt temaet. Men jeg kan legge til at jeg ikke har lagt det helt bak meg, og fremdeles ser på mulighetene mine til neste år. 

Såå var det tilbake til dette med "har du begynt å blogge igjen nå?" - well, I don't know. Time will show. Hehe. 
Sånn egentlig "har jeg ikke tid", men dersom jeg ser tilbake på tiden da jeg blogget mye så hadde jeg i grunn svært godt av det, og jeg synes jo det er fantastisk gøy, så jeg føler for å prøve meg på nytt - som en slags påtvungen me-time. For det har jeg nok behov for. 

De siste månedene og årene har det føltes som at jeg skal drukne i tanker, og jeg er helt pokkers nødt til å få utløp for dette snart. Jeg kommer nok aldri til å gå tilbake til den super-ærlige bloggeren jeg var før, dessverre, og det er ikke fordi jeg ikke ønsker det, men fordi jeg har fått litt flere hemninger. Pluss at komfortsonen min har halvert seg fra det den var før jeg reiste på utveksling, noe jeg er rimelig sikker på at ikke gir mening. Men jeg har et ønske om å kunne lufte tankene mine litt mer i hverdagen, og til slikt er en blogg perfekt. 

På ett tidspunkt var jo faktisk denne bloggen ganske så stor, men det er ikke noe behov jeg har lengre. Snarere tvert imot har jeg blitt så skeptisk til omverdenen at jeg synes flere tusen ukjente lesere er direkte skremmende. Men på samme vis som jeg byttet fra privat til offentlig instagram, så tror jeg nok jeg bare har godt av å komme meg ut av akkurat den komfortsonen igjen. Så kritisk som jeg er på hva jeg legger ut er det jo uansett ikke noe farlig. 

Til tross for studenttilværelsen min da, så skjer det jo faktisk ganske mye i hverdagen om dagen, så vi får se om dere ikke får en update på dette. Jeg er i tillegg blitt en kløpper på matrabatter, som den sparefreaken jeg alltid har vært, og jeg bruker nok litt for lang tid på at måltidene mine skal være pene og smakfulle. Så noen tips og oppskrifter kan vi ikke se bort ifra. Ellers går det i sosialisering og trening, som det alltid har gjort, og jeg har det nok akkurat så bra som jeg gjør det til selv. 

For å ikke kjede dere alt for mye med nok et informativt, oppdaterende innlegg legger jeg ved dagens frokost, som forøvrig var dødsgod. Legger ut (superenkel) oppskrift i morgen, og her har vi fordelen med jus: hjemmekontor.


Ja, også her var dagens lunch. Gjør ikke annet enn å spise, egentlig. Studerer ernæring. Yay. Digg. God kveld, dere! 

-Silje

 

Én kommentar

Victoria Larsen

11.10.2017 kl.20:06

Åh, så god mat! :-)

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits