Breakfast Fanatic

Er det noe jeg elsker, så er det å starte dagen rolig med en stor, god frokost. I det siste har det blitt fler av disse, da jeg har hatt en del fri og senvakter, og forøvrig er jeg av typen som aldri får god tid til slikt uansett hvor tidlig jeg står opp om morningen.

Om dagen har jeg helt dilla på bløtkokt egg, noe som egentlig er litt pussig ettersom jeg hatet det da jeg var mindre, og da gjerne toppet med litt maldonsalt. Det er også utrolig godt med litt bremykt på, men her sløyfer vi det som sløyfes kan. I morges ble jeg forsåvidt litt deppa av at jeg glemte eggene i det varme vannet etter å ha tatt de av plata, slik at de ble hardkokte. I-landproblem.

I dag ble frokosten limekesam med mager cottage cheese, jordbær, bringebær, solsikkefrø, mandler og gresskarkjerner, og ellers går det mye i chiariskaker med peanuttsmør, tortillapizzaer og diverse frukt til eggene om dagen.

So good and filling

Ellers har det jo skjedd litt av hvert i det siste også da, men jeg er jo superlaber på å oppdatere om hverdagen min for tiden. Så vi får se hva jeg kommer med senere!

Planene for dagen er ihvertfall å trene, ta sol, besøke farmor, møte Mariell og litt diverse utover det. Jeg har fri, som dere kanskje forstår, og etter to kveldsvakter hos hjemmesykepleien i helga så kjennes det veldig bra!

-Silje

Én kommentar

Victoria Larsen

03.04.2017 kl.16:08

Ser helt nydelig ut!

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits