Skjærgårdssommer

ENDELIG!

Var båtførerprøven bestått og i boks, heldigvis på første forsøk. Etter hardpugging i to uker besto jeg med glans, og er mer enn klar for sommer og lange, late dager på sjøen. Det føles fantastisk herlig å faktisk ha lov til å kjøre båt alene nå, og endelig kunne ha med venner ut uten å måtte ha med pappa på slep som sjåfør, da båten heller ikke rommer så mange.

I tillegg har jeg jo faktisk lært utrolig mye om sjømerker og navigasjon nå, så jeg føler meg trygg på at jeg også kan kjøre båt på egenhånd om jeg drar til Göteborg og besøker tante og onkel på hytta på Marsstrand til sommeren.

Joy!

Christine tok jo også prøven sammen med meg i går, så det betyr double trouble i Beitstadfjorden til sommeren. Som at jeg ikke gledet meg nok på sommer fra før!

Har du båtførerbevis?

-Silje

3 kommentarer

Victoria Larsen

19.03.2017 kl.11:17

Så koselig! Nei , det har jeg ikke :)

elisebr

19.03.2017 kl.12:09

Så god maten så ut og gratulerer! :) Ønsker deg en fin dag :)

Silje Møller Schiefloe

19.03.2017 kl.13:45

elisebr: tusen takk, i lige måde?? Maten var prima

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits