Days Filled With

Masse kos! Med alt for mange episoder av Masterchef Australia, og et par episoder av bloggerne, hver dag, trengs det også enda litt kos til.

Jeg har jobbet litt mindre siden jeg kom hjem, og har hatt mye tid til megselv, så det føles bra!

Samtidig håper jeg det blir litt mer igjen fremover, for nå er jeg motivert på å pushe på og tjene litt penger! Det er nesten så jeg vurderer å søke på en tredje jobb, så det kan bli spennende.

Forøvrig så gleder jeg meg på jeanskveld med Tiger of Sweden om 1,5 uker, og planleggingen av påska er så smått igang også. Alltid viktig å ha noe å glede seg på, si!

Nå skal jeg se siste episode av Grey's, for å catche up med mamma før neste episode, også blir det tidlig lørdagskveld på jenta her.

Ha det bra så lenge!

-Silje

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits