1 Oak

Da jeg var i LA ble vi med Ingvild og hennes to samboere, Helena og Marinthe, ut på West Hollywood's store kjendisklubb 1Oak! Og for en fantastiiisk kveld det ble. Ikke nok med gratis inngang, gratis drikke og fantastiske lokaler med enda bedre musikk, men i tillegg hadde vi også ett av de beste bordene, som tilfeldigvis også var nabobordet til Conor McGregor.

Lashelitious

Photoshooots all day n all nite

Det var overraskende herlig å se Ingvild igjen etter et halvår, og jeg gleder meg SÅNNNN på å få henne tilbake i trøndelag igjen til sommeren.

Dette ble jo helt klart the peak of LA turen, men jeg hadde en generelt kjempefin og rolig tur ellers også. Det ble vel og merke ikke noe av Six Flags, da LA hadde sin verste storm på 6år dagen før, men det gjorde i grunn ingenting. Jeg fikk bare masse qualitytime med jentene isteden, så det var absolutt verdt det.

Jeg har en del småsnutter fra 1Oak og Vegas også, så jeg får se om jeg får laget noen film av det iløpet av året, haha. Flere bilder fra turen min kommer uansett senere da! Men akkurat nå ligger fokuset til denne frøkna på å pugge til båtførerprøven som jeg skal ta neste uke, og som kjent er jeg ikke akkurat god til å fokusere på mye av gangen om dagen.

Men jeg skal prøve så godt jeg kan å bli flinkere altså! Jeg skal kjøpe meg ny mac så snart jeg bestemmer meg for modell, og da skal dere se motivasjonen skyter i været igjen. Akkurat nå er min gamle så treig at jeg bruker min gamle skolepc, og så mye som jeg misliker den så sier det alt.

Anyways, see your butts later!

-Silje

2 kommentarer

Victoria

11.03.2017 kl.00:21

Så utrolig gøy!! Fine bilder :)

Silje Møller Schiefloe

11.03.2017 kl.20:55

Victoria: kjempegøy! Takk for det :)

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits