Leaving for LA!

Hei fra Las Vegas!

Her har det gått i ett sett i to uker, og jeg storkoser meg tilbake på kjente trakter. Jeg har selvfølgelig gjort utrolig mye her, så det blir nok litt updates på det, men sannsynligvis ikke før jeg kommer hjem til Norge gjen. Jeg har faktisk ikke åpnet macen siden jeg kom hit heller, noe jeg egentlig forventet, så angrer på at jeg tok med den ekstra vekten hit. Menmen!

Uansett, som overskriften tilsier er neste stopp California, og jeg kjører dit med Jade i morgen tidlig. Jeg er utrolig spent på å kjøre dit på egenhånd, men tror nok det skal gå helt fint ettersom jeg håndterer trafikken her i Vegas ellers.

Bagen er pakket, og programmet er stort sett satt, så jeg er suuuper exited! Det kan komme ei oppdatering eller to derfra, so stay tuned! Slenger med noen bilder fra dagens brunch med Abe (Avery). Vi tok turen ned til Green Valley i Henderson for frokostrestauranten "Kitchen Table" på anbefaling, og i et helt fantastisk vårvær var det prima å sitte utendørs i solsteiken. Vi måtte forsåvidt dra da jeg innså at jeg begynte å få t-skjorteskille, hehe.

Have a good one, people!

-Silje

Én kommentar

Victoria Larsen

16.02.2017 kl.07:42

Kjempe fine bilder! :D

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits