Lunch Date

Dagen i dag har i mine øyne vært helt perfekt, med en fin balanse av å ha fått mye gjort, samtidig som jeg har kost meg masse.

Jeg startet dagen med å stå opp tidlig, akkurat i tide til å svare da Jade, min beste venninne i Vegas, ringte meg på facetime. Så vi fikk catchet up litt, samtidig som jeg sminket meg, og senere hadde litt "smoothie prep".

Senere gikk turen til 3T, før det ventet en kjempekoslig lunch date på Chez Mathilde, byens fineste Café-Restaurant etter min mening, med Stine. Hun er en av mine absolutt nærmeste, og en helt fantastisk person innenfra og ut, og skravla går i ett sett når vi endelig møtes. I dag ble det også snakk om noen spennende fremtidsplaner, så dersom det blir noe av dette kommer det senere på bloggen!

Stjal et bilde fra Stine ettersom jeg ikke tok noen selv, men altså bare se den fantastiske foccaciaen da. Dødsgod, og jeg var stappmett etter halvparten!

De som følger meg på Insta fikk nok også med seg min lille hyllest til favorittmerket mitt, Gymshark, på tur til trening i morges - og dersom dere vil ha flere oppdateringer fra meg er brukernavnet mitt der @siljem0ller.

Jeg fikk også spørsmål om jeg kunne komme på Carlings å ta kveldsvakta der i kveld, og det passet meg aldeles perfekt da ettermiddagen min sto åpen. Så i dag har jeg både fått trent, sosialisert, brukt penger og tjent penger, så det er lite å klage på fra min side altså. Akkurat nå har jeg spist havrelompepizza til kveldsmat, og sett en episode masterchef, og har fremdeles overskudd av dagen. Så herlig!

Så i morgen blir planen å stå opp i rett tid, og starte pakkingen til Vegas, som har blitt litt utsatt ettersom jeg plutselig har gjort så mye på formiddagen de siste dagene. Ikke at det haster enda, men pakkinga er nødt til å være så gjennomtenkt, at jeg virkelig ikke burde vente med den til dagen før.

Plutselig ble dette et skikkelig langt innlegg, gitt! Men tenkte jeg skulle gi lyd fra meg ettersom jeg faktisk hadde en del å skrive om i dag.

Hva har du brukt onsdagen din på?

-Silje

9 kommentarer

Camilla

26.01.2017 kl.00:08

Høres ut som du har hatt en fin dag. Min dag har kun gått til jobb, møte og et lite besøk på kvelden :)

Victoria Larsen

26.01.2017 kl.00:14

Så koselig!

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 kl.00:40

fine bilder, ser ut som du har koset deg!

Henniie

26.01.2017 kl.00:46

Jeg har ligget på sofaen, laget litt mat, slappet av og rydda. Selv om det ble litt for mye for benet mitt... Men.. Jaja, sta er jeg og det er ikke noe nytt!

Ser at dagen har vært fin, og håper du får en fin dag i morgen og!

Silje Møller Schiefloe

27.01.2017 kl.01:32

Henniie: tusen takk for det, du!

Martine Fimreite Wilhelmsen

26.01.2017 kl.00:46

De fruktene så deilige ut:-) Ser ut som om du har hatt en fin dag.

I dag har jeg hatt eksamen og lest ungarsk!!

Silje Møller Schiefloe

27.01.2017 kl.01:36

martine fimreite wilhelmsen: Litt annen hverdag det da, med andre ord!

buroyfoto

26.01.2017 kl.01:44

Så ut som dagen din har vært super og bra den har vært det også! :)

Iselin Renée

27.01.2017 kl.10:26

Så ut som en fin dag :)

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits