Smoothie time

Jeg elsker å starte dagen med en næringsrik, frisk smoothie, stappfull av vitaminer og mineraler! I dag ble det en lett variant med:

•Frossen banan

•Frossen mango

•Frossen spinat

•Grønnkål

•Nypresset appelsinjuice

Ettersom jeg presser appelsinene selv, og kjøper hele bananer og mango som jeg fryser ned,vet jeg også akkurat hva som er i smoothien. Ferdigpakker kan ha tilsetningsstoffer i seg, noe jeg unngår dersom jeg kan. Dessuten smaker det faktisk mye bedre av de smoothiene jeg lager "fra bunnen"!

De dagene jeg ønsker en litt tyngre smoothie, for at den skal kunne fungere som en frokost eller et mellommåltid i seg selv, så tilsetter jeg ofte litt havregryn, chiafrø og/eller litt vaniljeprotein, for ekstra fiber og protein, noe som gjør den mye mer mettende.

Jeg har forresten startet på et lite innlegg om hva jeg har gjort i det siste for mange dager siden, men en liten VSCO update, men macen min samarbeider ikke om dagen, så jeg får rett og slett ikke fullført det. Evt. Legger jeg det ut med mobilen senere, men føler det sjelden blir optimalt med tanke på pixler og oppløsning av bilder.

Jeg har med andre ord ikke glemt det, men det er altså foreløpig ikke noe å vente på.

Jeg tar forresten med glede imot din favoritt-smoothieoppskrift! Har du noen tropiske varianter blir de særlig godt tatt imot, da jeg elsker alt av mango, fersken, pasjonsfrukt etc.

Hvilken smoothie er din favoritt?

-Silje

7 kommentarer

Laila Marina

24.01.2017 kl.09:06

Mmmm, det hørtes skikkelig godt ut! :)

Iselin Renée

24.01.2017 kl.09:25

En frisk og sunn start på dagen :)

Silje Møller Schiefloe

25.01.2017 kl.13:36

Iselin Renée: ja, så herlig!??

Victoria Larsen

24.01.2017 kl.11:51

Åh, det er nydelig! .)

Silje Møller Schiefloe

25.01.2017 kl.13:40

Victoria Larsen: Helt klart!

Becca Alexandra

24.01.2017 kl.14:15

Det så godt ut! Dessverre er jeg utrolig kresen når det gjelder frukt og grønnsaker, men det er en eplesmoothie jeg liker veldig godt. Husker ikke helt oppskriften i hodet da, men men.

Ha en fin tirsdag videre <3

Silje Møller Schiefloe

25.01.2017 kl.13:45

Becca Alexandra: ah, typisk! Sånn kan det gå. Aldri prøvd eplesmoothie, men det hørtes friskt ut! Takk, i lige måde

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits