REISEFEBER

Shiit, 

innså først i dag at det bare er 12 dager igjen til jeg reiser til Vegas! Hvor sykt er ikke det? 
Kjenner selvfølgelig allerede at jeg nesten er litt stressa på å rekke flyet videre fra Gardemoen, ettersom jeg har knapt med tid på flyplassen, og det er mye forsinkelser i flytrafikken om dagen, men jeg får nok bare ta det som det kommer. Er uansett supergira på avreise, og kjenner at dette blir skikkelig bra. Det trengs for å si det sånn da. 

Har snakket mye med jentene mine i Vegas nå i kveld, og nå som vi faktisk har begynt å legge spesifikke planer begynner det å gå opp for meg at jeg faktisk skal få reise tilbake. Eep. Gleder meg sånn! Og begynner nok å pakke ganske så snart, kjenner jeg meg selv rett. Det blir nok et lite puslespill ettersom jeg helst vil ta med meg så lite som mulig i baggasjen dit, så jeg får følge godt med på værmeldingene fremover. 


 

Processed with VSCO with a5 preset
Slenger med latest buys, så utrooolig fornøyd! Vil bare påpeke at jeg ikke er av typen som går ut døra og impulskjøper Acnesko til daglig, for jeg har heldigvis litt planer for fremtiden, og sparer deretter. 


I helga var det også det årlige Amfi-Nyttårsbordet! Dette året på Stiklestad Hotell, med koltbord og underholdning. For min del holder det i massevis å være på Huze på Steinkjer, slik som jeg har vært de tre tidligere gangene jeg har deltatt, men så er det jo også selvfølgelig gøy å prøve noe nytt. 
Her er jeg med Kari - sjefen min på Carlings (noen husker henne kanskje fra GCinnlegget?), og Helene, barndomsvenninna mi, som jobber på nabobutikken. 


 

Ellers er det jo som alltid lite oppdateringer fra meg om dagen, og jeg får se litt hvordan dette blir utover våren. Jeg er bare utrolig opp og ned om dagen, og er nødt til å prioritere meg selv i første rekke, uten noe som henger over meg på et vis. Jeg blir jo unormalt stressa av hva det nå enn skulle være, så jeg er nødt til å være god til å sette meg ned å trekke pusten innimellom. Jeg synes jo vel og merke det er ganske terapautisk å skrive blogg, men det er bare ikke alt jeg ønsker å snakke om riktig enda. Jeg var god på hele den ærlig-blogg greia før, men jeg har tydeligvis vokst på meg et aldri så lite filter, om ikke en hel mur. Så nå fokuserer jeg på å rydde opp i de små tingene i livet, som at kamerarullen på mobilen nå kun består av 100 bilder etter jeg sorterte alt i drop-box, og at rommet er rundtvaska og det meste rundt meg er ryddig. Et steg av gangen, i riktig retning. Også satser jeg på litt generell motivasjon til jeg skal begynne å studere igjen. Selv om jeg vel og merke tror og håper at bare det å flytte ut og vekk for ei lita stund kan gjøre godt, ettersom jeg er blitt i overkant hjemkjær etter USA-oppholdet. 

Det kommer et lite innlegg snart om hva jeg har gjort den siste tiden, så får dere i hvert fall en liten update på den fronten. 

Enn så lenge,

God natt! 

-Silje

5 kommentarer

blindhorizon

18.01.2017 kl.23:55

Så gøy, du må ha en god reise! :)

Silje Møller Schiefloe

19.01.2017 kl.17:35

blindhorizon: tusen takk for det! :)

Victoria Larsen

19.01.2017 kl.00:01

Jeg ønsker deg en fin kveld :-)

Silje S. Lopez

19.01.2017 kl.00:10

Så gøyt :D Meg og venninen min drar til Vegas om 22 dager, skal bo på Aria :D

Silje Møller Schiefloe

19.01.2017 kl.17:39

Silje S. Lopez: så herlig da! Vil påstå alle hotellene på the strip har svært høy standard, så det er bare å glede seg??

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits