Et stressa hode

God morgen! Fra Norges mest dedikerte blogger, hehe. 

Som dere kanskje forstår er ikke tiltakslysten min helt på topp om dagen, men bare det at jeg har klart å starte opp bloggen såvidt igjen er nesten en milepæl for meg om dagen, så da får det nok bare være. 

Processed with VSCO with acg preset
Har mistet litt for mye brunfarge allerede, til min store fortvilelse. 

I skrivende stund jobber jeg med å få lastet over litt bilder fra Gran Canaria på mac'en, så de skal komme fortløpende gjennom uka. Jeg hadde jo egentlig tenkt å blogge mye der nede, men det første hotellet vi bodde på hadde tidenes dårligste internett, og det ble ikke en prioritet da vi endelig kom på Anfi, ettersom været da ble betraktelig bedre, og det var mer å finne på dag som kveld. Uansett så har jeg egentlig så mange ventende innlegg, så for meg handler det mer om å "tåle" å ta meg tid til noe igjen. Dere ville blitt overrasket over alt som gjør meg nærmest panisk stressa. Uansett ville det vært lettere dersom jeg faktisk var på mac'en hver dag, slik som da jeg enda gikk skole og faktisk leste gjennom bloglovin' hver eneste ettermiddag. Men macen min har med årene blitt i overkant treig, og jeg har generelt ikke ekstremt mye fritid, og følger heller ikke med på noen serier om dagen (wow??), så da går det selvfølgelig utover den lille sida her. Jeg klager forresten ikke, for jeg har hatt mac'en min siden jula i 9., og utenom at den er treig fungerer den som bare dét. Til tross for noen bulker på undersiden, hahaha. Til og med mamma er faktisk såpass positivt overrasket over levetiden den har hatt, at hun synes det er verdt det å kjøpe Mac over pc. Noe jeg kommer til å investere i når jeg setter i gang med studier. Enn så lenge skal jeg klare meg med denne gamle, trofaste. 


 

I dag er det altså en rolig morgen for min del, da jeg ikke starter på jobb før 15. Planen var egentlig å stå opp før vaskedama kom i 8-tiden, og ta bussen ned til 3T, men kroppen hadde tydeligvis litt søvn å ta igjen ettersom jeg våknet av at vaskeren braste inn på rommet mitt og kom med en tirade av unnskyldninger. Hun ble definitivt mer skremt enn meg, som bare trodde jeg hadde forsovet meg til jobb eller noe, så det gikk jo veldig fint. Kollektivtilbudet i denne byen er derimot ikke av de beste, så den treninga utgikk visst for min del i dag - bummer. Men da får jeg selvfølgelig mye tid til alt mulig annet, så skal prøve å få gjort unna enda mer på to-do-lista mi før 1. Desember. 

Processed with VSCO with acg preset
Ah, jeg lengter allerede tilbake! (Synes forresten det er hilarious hvor lang selve foten min ser ut pga. bevegelsen i vannet)

Forresten, apropos blogging og alt det der - jeg har jo begynt rundvask av rommet mitt til jul, noe som tar en liten evighet ettersom jeg leser alt jeg finner i eskene mine, og bruker litt for lang tid på å avgjøre hva jeg skal kaste og ikke. Uansett finner jeg jo hvert år igjen gamle tentamener og slikt fra ungdomsskolen, og jeg blir helt SJOKKERT over hvor sinnsykt mye bedre språk og formuleringer jeg hadde, selv bare i 8. Det er rett og slett skikkelig trist hvor mye skriftspråket og kreativiteten min har tapt seg, og jeg vil tro det skyldes alt for lite skjønnlitteratur og artikler i den videregående skolen (nå hjelper selvfølgelig ikke et utvekslingsår på heller, men samtidig skrev jeg jo en norsk blogg nesten daglig). Antar forøvrig at jeg bør spare akkurat den diskusjonen med meg selv til senere også, fordi kjenner jeg meg selv rett har jeg mer å si om den saken. 

Uansett, nå tenker jeg å forberede noen fremtidige innlegg, samt. fikse meg en god frokost nå som jeg har tid. Deretter skal jeg forsøke å faktisk få gjort noe produktivt, fremfor å sette meg ned å scrolle gjennom alt av forbanna sosiale media på mobilen, eller rett og slett bare legge meg til å sove. Cursed generation det her altså, kunne egentlig ha tenkt meg å slette alt, samtidig som jeg liksom elsker inspirasjonen jeg får av bla. instagram. But you gotta pick your battles. 

See you soon!

-Silje

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits