Ready for take-off

Hei dere! 

Nå begynner reisefeberen å komme for alvor, da det bare er et døgn til vi setter snuten mot Gran Canaria! Værmeldingene så langt er ekstremt blandede dessverre, med enorme mengder nedbør på onsdag, men vi krysser fingrene for at det ikke blir noe av dette. For jeg er veldig gira på avslapning og soling under klar himmel. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Skal nok se at det kommer en liten oppdatering eller to før vi når målet også, ettersom det er snakk om et langt reisedøgn med mellomlandingen i Barcelona, så det blir jo bra! Om jeg nå får Macen til å samarbeide da, ettersom den er treigere enn min gamle iPhone 4 på slutten av sin levetid, etter jeg oppdaterte til OX Sierra. For noe dritt, syntes den hang seg opp nok som det var da jeg oppdaterte den ifjor... Men, men. Skal vel kjøpe ny når jeg starter på studier neste år allikevel, så jeg får ta godt vare på min gamle, trofaste så lenge, og håpe på at den kommer seg litt. 

Har du noen reiseplaner før jul?

-Silje

Én kommentar

Monica

23.10.2016 kl.17:39

Håper været alikevel blir bra for dere da :-) Skal dessverre ikke reise før jul, selvom jeg skulle ønske jeg kunne det, haha! God tur.

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits