Sushi runs

Tydeligvis er ikke bloggen en hovedprioritet hos meg når dagene går slag i slag, men her var vi altså igjen. 
Den siste uka har igjen gått med mest til jobbing, med 7 vakter på 6 dager, ettersom jeg jobbet dobbelt på lørdag, også har jeg tilbragt mye tid med Maria ettersom hun var hjemme. Nok en gang ble sushi løsningen på alle våre problemer, og vi fikk litt etterlengtet kvalitetstid. Jeg tenker å ta ei langhelg i Oslo hos henne etter jeg har vært på Gran Canaria, så krysser fingrene for at det blir noe av det! 


Kanskje tydelig hvilke biter som er mine favs, hehe. 


Ganske så utrolig at hu her er like vakker på innsida, som på utsida, spør dere meg! 


Ellers har det ikke skjedd så utrolig mye de siste dagene, bortsett fra at Lill, Christine og Andrea var innom en kjapp tur på lørdagskvelden. Nå er jeg på tur ut døra for å jogge å hente bilen som har fått byttet dekk og ei pære blant annet, før jeg skal på byen en kjapp tur med Christine, og deretter ta sol. Så blir det middag hos farmor, før trening i kveld! Jeg har med andre ord fri, og dagen skal utnyttes til det fulle (ettersom jeg sov helt til 11, hehe). 

Hadet bra, så lenge! 

-Silje


 

2 kommentarer

Iselin Renée

30.01.2017 kl.12:13

Jeg har faktisk aldri smakt sushi, men hørt mange si det er godt :)

Silje Møller Schiefloe

31.01.2017 kl.00:05

Iselin Renée: det er såå godt! Men det tok svært lang tid før jeg faktisk vendte meg på det. Syntes det var grusomt før jeg fant noen favoritter

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits