Solskinn og trappetrinn

For en fantastisk fin dag det er på Steinkjer i dag! Ligger nå utmattet på senga etter noen tidlige middagsrester, og kjenner sola varme føttene mine gjennom panoramavinduet på rommet mitt. 

I morges sløyfet frokosten, og tok heller to spoons med proteinpulver som jeg fordelte før og etter trappeintervall i hoppbakken på skistadion. Til en forandring var trappene nesten helt tørre, ettersom det ikke var så rått ute i natt, og jeg fikk ei skikkelig god økt, med mye fart i bena. Jeg kjenner at disse intervallene fremdeles krever litt tilvenning, ettersom jeg godt kunne ha holdt på lengre hadde det ikke vært for skjelven i bena, men jeg synes det er helt greit å bare kjøre på til det rett og slett ikke går lengre. 

Processed with VSCO with hb1 preset
Klesskapet mitt får det virkelig til å se ut som at jeg er sponset av Gymshark og Nike, noe jeg dessverre ikke er... Det ville isåfall vært drømmen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg foretrekker som regel å løpe helt opp til toppen, da trappene opp selve hoppet er mye rettere og jevnere, i tillegg til at jeg får en fantastisk utsikt og sola i ryggen på toppen. Her får jeg også kjørt litt spenst på de høye trinnene når jeg begynner å bli for skjelven til å løpe. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 presetDet er også havutsikt fra toppen, dersom man snur kameraet litt mot venstre. Utrolig vakkert på en dag som denne. 

De nederste trappene bærer stort preg av slitasje og forfall, og egner seg i grunn dårlig til intervall ettersom de både skrår seg og mangler noen trinn her og der. Super oppvarming allikevel å småsprinte opp disse trappene til toppen! Like før man kommer opp er det også noen ganske bratte trappetrinn med stort mellomrom, så da får man trent rumpa litt ekstra i samme slengen. 

Processed with VSCO with hb2 preset
Litt sjarmerende ser det jo faktisk ut, da. Selv om det er litt trist. 

Grunnen til at jeg ikke spiser før jeg løper eller går fort noen steds er forresten fordi jeg sliter med noen helt ekstreme sting, som skal skyldes at levra ligger for trangt eller noe slikt. Vissnok noe som bare skal gå over av seg selv, så det er virkelig på tide at det skjer snart... 

Processed with VSCO with a5 preset

Lover forresten litt mindre mobilbilder etterhvert, selv om det så klart blir mest av det på slike turer. Kameraet ligger forøvrig til lading for neste gang det trengs, og jeg må snart få se til om det ikke er mulig å reparere 50mmlinsa mi, som ble ødelagt i bagen min på tur hjem fra USA sist. 

Etter økta gikk turen faktisk videre til brun og blid for min første soltime siden April og revytid! Haha, egentlig litt sykt å tenke på, men har blitt veldig mye mer bevisst på å ta vare på huden, da særlig i ansiktet. I tillegg fikk jeg ganske bra med farge av den norske sola i sommer, av båtturer og dager på verandaen, og da så jeg ingen vits i å bruke finværsdager inne i ei solseng, som jeg vet mange er kjappe til å gjøre. Ettersom det også så klart går fortere. 
Nå tenker jeg bare å ta noen få timer før syden, mest fordi huden min blir mye penere og renere av det, samtidig som det er greit med litt grunnlag. 


I kveld skal jeg derimot gjøre noe jeg aldri har gjort før - nemlig å jobbe nattvakt! Ble oppringt av sjefen under trening, og måtte nesten tenke meg litt om ettersom det er utrolig slitsomt å snu på døgnet, men jeg hopper i det og trøster meg med ei rå lønn, og muligheten til en laang nap både nå i ettermiddag, og i morgen tidlig. I morgen skal jeg uansett ikke på jobb på Carlings før 1600, så det passer bra. 

Nå er jeg i hvert fall på tur til 3T for litt rygg, skuldre og triceps, ettersom det var det jeg egentlig skulle trene i dag, og etter det blir det nok bare litt mat og god natt. Er utrolig trett i kroppen allerede, så tror ikke det skal bli noen sak å sove 17-20ish. 

Vi snakkes, enn så lenge! 

-Silje

3 kommentarer

lisarorvik

21.09.2016 kl.17:07

Wow så flink du er :)

Silje Møller Schiefloe

21.09.2016 kl.21:20

lisarorvik: takk for det??

REBECCA HOLDER

22.09.2016 kl.17:21

Så sporty du er !! Men så ubehagelig at levra ligger feil? Det hørtes jo skikkelig fælt ut .. uff !

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits