En arbeidshverdag

Hei!

I skrivende stund jobber jeg med å få oversikt over alle jobbvaktene mine så langt i oktober, og det ligger an til ei rimelig god lønning etterhvert. Nå har jeg bare fått lønn for tre dager fra før, ettersom systemet er litt anderledes enn jeg er vandt med, noe som forøvrig betyr en skikkelig bra lønnsslipp i oktober, da jeg både får for fastlønn, alt ekstra i August, og alt ekstra i September. Ettersom det er mye sykdom og fravær på jobb blir det også tilbud om ekstremt mange vakter, og jeg tar på meg så mange som jeg ser råd for før sydenturen min i slutten av Oktober. Slik kan ta også ferie med skikkelig god samvittighet, og både ha mye å spare, og å sette av til Vegasturen min, som selvfølgelig kommer til å kreve en del penger pga. mat, lange kjøreturer og shopping. 

Jeg er utrolig glad for at jeg har mulighet til å tjene så mye som jeg gjør dette jobbåret, med alle timene jeg får, ettersom det kommer til å bli en kjempefordel med litt ekstra på konto i studietiden. Særlig ettersom jeg antakeligvis kommer til å studere master eller profesjon, og det kommer til å ta 5-6år. I tillegg er jo ganske mye av poenget med dette året å ha muligheten til å reise en del også, og med bare noen ekstra vakter på dager jeg ellers kunne tatt meg fri, kan jeg også ta meg råd til dette. 
Jeg er generelt forholdsvis flink til å spare, så jeg har også en god del stående med rente fra før, og der kan jeg bare takke mamma og pappa for at de oppgjennom hele livet mitt har vært ganske klare på hva som er fornuftig pengebruk og ikke. Penger spart er tross alt penger tjent. Jeg har faktisk ikke brukt et øre av konfirmasjonspengene mine enda heller, i en alder av 18år, så de vil også komme godt med. 


Slenger med et ellers rimelig kjedelig hverdagsbilde på tur ut døra til Marius sin fotballkamp i går. På mitt blekeste siden jeg kom hjem fra Vegas (ikke så blek som jeg ser ut på bildet da, heldigvis), så Gran Canaria skal bli veeldig bra, og første dag i PJ siden våren, noe som får meg til å glede meg litt ekstra på vinteren.  Brynet mitt ser forresten ikke sånn ut, bare ikke kjempeheldig med lysvinkelen. 

Ellers er planen for i dag i hovedsak å slappe av, trene, og kanskje finne på noe koselig i kveld. Jeg har nemlig fri, og ettersom vaskeren kom i 8-tida er jeg også tidlig på'n. Føler faktisk at klokka er nærmere 12:30 enn 09:30, så jeg har ei følelse av at jeg kan få ganske mye ut av dagen i dag! Vurderer å sette igang blogglesinga jeg var så ivrig på for 1,5år siden igjen, samtidig som jeg skal rydde opp i kamerarullen, ettersom det er fantastisk deilig å kvitte seg med alt unødvendig, og beholde det man vil ha systematisk i Dropbox. 

Uansett, jeg skal se til å ta fatt på frokosten nå, også får dere resten ha en strålende dag!

Har du friår, jobber du, eller er du student i år?

-Silje

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits