Hello Vegas!

Og hello bloggmotivasjon!

Long time no see, til dere begge, men tydeligvis fører det ene til det andre når man kjenner kriblingen i magen idet man trykker "bestill" på Norwegians nettsider. Jeg har med andre ord bestilt meg tur til Sin City like over jul, og gleder meg som et lite barn! Alle mine nærmeste der borte er selvfølgelig allerede informert, og selv om jeg kommer en mnd forsendt i Mom og Dads sølvbryllup, så er jeg kjempeglad jeg i det minste får muligheten til å feire dem litt i ettertid. 

Jeg kunne jo brukt evigheter på å fortelle om alle planene jeg allerede har lagt for turen, men enn så lenge får det vente! Kjenner jeg meg selv rett kommer dette til å prege bloggen i lang tid fremover allikevel, så alt trenger ikke å komme på en gang. 

Anyways, quick update on me, myself and I. 

Endelig ferdig med Vgs, russetid og eksamener. Som jeg nevnte tidligere gikk jo russetiden forholdsvis rolig for seg for min del, der høydepunktene var kick-offet i Åre, og Landstreffet i Stavanger (alle kommende russ - DRA DIT!!). Jeg synes ellers at hele russekonseptet har tatt helt av, og jeg ble i bunn og grunn bare alt for lei før russetiden i det heletatt startet, så fokuset ble større på å faktisk fullføre 13års skolegang, enn å feste meg helt ferdig.
Eksamenene mine derimot gikk egentlig veldig bra, og jeg er sånn greit fornøyd med vitnemålet, selv om jeg ikke helt nådde de målene jeg hadde da jeg satte igang i 2013. VG3 var forøvrig et steintøft år for min del, så jeg er utrolig glad for at det er over. Å være en del av russestyret og revygjengen og alt det førte med seg er allikevel en stor del av den tiden jeg aldri vil glemme, og jeg har aldri angret på at jeg brukte mye tid og energi på det. Det førte med seg mange fantastiske stunder og kjennskaper, til tross for en del stress. 

Processed with VSCO with a5 preset
Graduated!

Sommeren min har ellers vært svært rolig, og jeg har egentlig bare holdt meg i Trøndelag, og det var helt ok for min del. Jeg tok heller ikke ut noe ferie, så jeg har jobbet litt jevnt her og der på Carlings. I slutten av August fikk jeg videre jobb i hjemmesykepleien her på Steinkjer, så nå jobber jeg 4-6dager i uka, og trives veldig bra med det. Jeg trengte en pause fra skolebenken, så det var midt i blinken å heller få mye jobb og tjene opp penger til videre studier, og i tillegg har jeg mulighet til å reise mye mer enn tidligere, så i tillegg til Vegas vet jeg at jeg skal to uker til Gran Canaria før jul. Så det blir jo fantastisk herlig. 

Det kjennes jo selvfølgelig på kroppen at jeg er igang med en helt ny og krevende jobb, i tillegg til at treningsrutinene er godt på vei igjen, så litt ekstra massage og noen naps kreves helt klart mer nå enn før. Men jeg trives så mye bedre nå enn jeg har gjort på en stund, så det er det som teller! 

Slik ligger det i hvertfall an med denne frøkna om dagen, og nå skal det faktisk bli mer blogging fremover også, så det kjenner jeg at jeg gleder meg på. Angående studier kommer jeg til å komme litt tilbake til dette senere, men still gjerne spørsmål om dere har noen uansett! 

Lots of love,

Silje

2 kommentarer

Elisabeth

19.09.2016 kl.18:35

God tur til Vegas :) Det går jo fort nok til den tid :)

Ha en strålende kveld :)

Silje Møller Schiefloe

20.09.2016 kl.00:11

Elisabeth: Tusen takk, i lige måde??

Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Silje, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Steinkjer i Trøndelag. Jeg var utvekslingselev i Las Vegas 14/15 med STS, og har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, eller ta en titt på alt praktisk jeg har skrevet i kategorien om utveksling. Til høsten går turen videre til Oslo for masterstudiet i Jus, og jeg håper du vil være med meg på reisen videre i hverdagen min. Jeg blogger i hovedsak om reise, mat, trening, mote og jobb.

Kontakt


Siljeschiefloe@gmail.com


hits